Με... αισθηματίες βρυκόλακες επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη ο Τζιμ Τζάρμους - iefimerida.gr

Με... αισθηματίες βρυκόλακες επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη ο Τζιμ Τζάρμους

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καλά νέα επιφυλάσσει το 2013 στους απανταχού σινεφίλ. Ο βραβευμένος στο φεστιβάλ των Καννών το 2005 για την ταινία του «Broken Flowers» σκηνοθέτης Τζιμ Τζάρμους θα διεκδικήσει εκ νέου το Χρυσό Φοίνικα τον ερχόμενο Μάιο.

Η τελευταία του δημιουργία – ρομαντικό δράμα φαντασίας με πρωταγωνιστές βαμπίρ αισθηματίες! Και τίτλο «Only lovers left alive» - έχει ένα εξαιρετικό καστ ηθοποιών όπως οι Tom Hiddleston, Tilda Swinton, Mia Wasikowska, John Hurt και Anton Yelchin.

Ο γεννημένος στο Akron του Ohio, έχει συνηθίσει να δίνει το «παρών» στη λαμπερή Κρουαζέτ, καθώς είχε ξεκινήσει ήδη από το 1984 να αποσπά βραβεία, αρχής γενομένης από την ταινία του «Stranger Than Paradise». Ακολούθησαν τα «Down By Law», «Mystery Train», «Dead Man», «Ghost Dog» και «Broken Flowers».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ