Tζήμερος: Αν η NEOSET ήταν κανάλι δεν θα έμπαινε λουκέτο - iefimerida.gr

Tζήμερος: Αν η NEOSET ήταν κανάλι δεν θα έμπαινε λουκέτο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο σφυρί βγαίνει οικόπεδο 120 στρεμμάτων της Neoset στην Εύβοια. Τιμή εκτίμησης 30 εκατ. ευρώ. Τιμή πρώτης προσφοράς 20 εκατ. ευρώ, γράφει στο τουίτερ ο Θάνος Τζήμερος και εκτιμά ότι η εταιρεία βάζει λουκέτο γιατί κανείς πραγματικά δεν ενδιαφέρεται για ανάπτυξη στην Ελλάδα.

Γράφει ο Θάνος Τζήμερος, επικεφαλής του κόμματος Δημιουργία!Ξανά:

Η εταιρεία οφείλει περίπου 870.000 ευρώ στους εργαζόμενους, 2 εκατ. ευρώ σε ασφαλιστικούς οργανισμούς, 660.000 ευρώ στο Δημόσιο, 5 εκατ. ευρώ σε προμηθευτές και πιστωτές, ενώ έχει 11 εκατ.ευρώ βραχυπρόθεσμο τραπεζικό δανεισμό (και περίπου 42 εκατ. μακροπρόθεσμο). Αν δεν είχε κλείσει η στρόφιγγα της χρηματοδότησης και δεν είχε μηδενιστεί η οικοδομική δραστηριότητα, (άρα και ο εξοπλισμός σπιτιού) τα νούμερα δεν είναι τραγικά. Η ΝΕΟSET θα μπορούσε να σωθεί. Τώρα λουκέτο και εκποίηση. Πάμε ολοταχώς για ανάκαμψη...
Υ.Γ. Αλλά κι αυτοί, βρε αδερφέ, πήγαν να φτιάξουν παραγωγική μονάδα... Τόσο δύσκολο ήταν να στήσουν ένα κανάλι; (Ή, και ένα κανάλι...) Θα έπαιρναν το δάνειο με ένα τηλεφώνημα του υπουργού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ