Renault Twizy RS F1 Concept: Φουλ της ηλεκτρικής τεστοστερόνης - iefimerida.gr

Renault Twizy RS F1 Concept: Φουλ της ηλεκτρικής τεστοστερόνης

Renault Twizy RS F1: Concept Φουλ της ηλεκτρικής τεστοστερόνης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Renault Twizy είναι στην κανονική του ζωή ένα μικρό και φτηνό ηλεκτρικό αυτοκινητάκι –κοστίζει 6.990 ευρώ- που ζυγίζει 450 κιλά, έχει αυτονομία περί τα 100 χιλιόμετρα και θα περάσει σχεδόν όλα τα τα χιλιόμετρα μέσα στην πόλη.

Το Renault Twizy RS F1 Concept είναι η θυμωμένη εκδοχή του, η οποία όχι μόνο δεν το κρύβει άλλα το προβάλλει με όλους τους δυνατούς τρόπους. Από τα μεγάλα αυτοκόλλητα μέχρι τα τεράστια για το μέγεθός του αεροδυναμικά βοηθήματα, αλλά και τους τροχούς από μονοθέσιο της Φόρμουλα 1.

Από την τελευταία προέρχεται και το KERS, το σύστημα ανάκτησης και αποθήκευσης της κινητικής ενέργειας, που σχεδόν εξαπλασιάζει την αρχική ισχύ των 18 ίππων για περίπου 14 δεύτερα, αυξάνοντάς την για αυτό το χρονικό διάστημα σχεδόν στους 100 ίππους.

Καθόλου λίγοι για ένα αυτοκινητάκι σαν το Twizy, που στην μεταμόρφωσή του σε Renault Twizy RS F1 Concept έχει να επιδείξει και εξαιρετικές επιδόσεις, μιας και για το 0-100 χρειάζεται μόλις 6,0 δεύτερα, σαφώς πιο λίγο δηλαδή από το Megane RS των 265 ίππων.

Renault Twizy RS F1 Concept: Φουλ της ηλεκτρικής τεστοστερόνης | iefimerida.gr 0
Renault Twizy RS F1 Concept: Φουλ της ηλεκτρικής τεστοστερόνης | iefimerida.gr 1
Renault Twizy RS F1 Concept: Φουλ της ηλεκτρικής τεστοστερόνης | iefimerida.gr 2
Renault Twizy RS F1 Concept: Φουλ της ηλεκτρικής τεστοστερόνης | iefimerida.gr 3
Renault Twizy RS F1 Concept: Φουλ της ηλεκτρικής τεστοστερόνης | iefimerida.gr 4
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ