Σκύλοι ανίχνευσης ναρκωτικών στην υπηρεσία καχύποπτων γονέων - iefimerida.gr

Σκύλοι ανίχνευσης ναρκωτικών στην υπηρεσία καχύποπτων γονέων

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από τις πιο δύσκολες στιγμές για τους γονείς είναι όταν υποπτεύονται πως κάτι συμβαίνει με τα παιδιά τους, αλλά δεν έχουν αποδείξεις για αυτό. Μία εταιρία στο Ντένβερ δίνει τη λύση. Τους... νοικιάζει ένα σκύλο ανίχνευσης ναρκωτικών προκειμένου να ερευνήσουν το δωμάτιο του παιδιού τους!

«Είναι ένα εργαλείο ανίχνευσης στην υπηρεσία των γονέων, χωρίς να θεωρείται πως εισβάλουν στον προσωπικό χώρο του παιδιού τους», εξηγεί ο Μαρκ Χέινς, ιδιοκτήτης της εταιρείας. Προφανώς αδιακρισία θεωρείται μόνο όταν ψάχνουν οι γονείς και όχι στην περίπτωση ενός σκύλου!

Όταν πηγαίνουν σε ένα σπίτι, ο Στορμ, ο δύο ετών γερμανικός ποιμενικός που έχει εκπαιδευθεί να εντοπίζει 6 είδη ναρκωτικών, αρχίζει να αναζητά τις ουσίες. Αν εντοπίσει κάτι τέτοιο κάθεται, κοιτάζει τον εκπαιδευτή και περιμένει τη... λιχουδιά του ως επιβράβευση γιατί έκανε καλά τη δουλειά του.

Ο Χέινς ξεκίνησε τις έρευνες σε εταιρείες που ήθελαν να βεβαιωθούν ότι οι εργαζόμενοί τους δεν έχουν πάρει το... στραβό δρόμο. Μία υπάλληλος όμως του ζήτησε επιπλέον βοήθεια, καθώς είχε παρατηρήσει αλλαγές στη συμπεριφορά του γιου της. Ο Χέινς έκανε την έρευνα με το σκύλο στο δωμάτιο του παιδιού και όντως βρήκε ναρκωτικά, οπότε κατάλαβε πως μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του και στους γονείς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ