Ο Κώστας Μαρτάκης ως Μαράια Κάρεϊ ήταν ο νικητής του Your face sounds familiar [εικόνες+βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Κώστας Μαρτάκης ως Μαράια Κάρεϊ ήταν ο νικητής του Your face sounds familiar [εικόνες+βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με επιτυχία στέφθηκε και το 3ο live του με τους διαγωνιζόμενους να μιμούνται από την Ρένα Βλαχοπούλου έως την Νανά Μούσχουρη. Ενώ ήταν η πρώτη φορά που δυο άντρες (Κώστας Μαρτάκης, Θανάσης Αλευράς) υποδύθηκαν γυναίκες (τις Μαράια Κάρεϊ και Πόλυ Πάνου αντίστοιχα).

Μεγάλος νικητής του χθεσινού (28/04) live του Your Face Sounds Familiar αναδείχθηκε ο Κώστας Μαρτάκης (22 βαθμοί), που τόλμησε και τα κατάφερε μια χαρά να μιμηθεί την εμφάνιση και την φωνή της Μαράια Κάρεϊ.

Ο Κώστας Μαρτάκης ως Μαράια Κάρεϊ ήταν ο νικητής του Your face sounds familiar [εικόνες+βίντεο] | iefimerida.gr 0

Στην 2η θέση με 20 βαθμούς βρέθηκε ο Κρατερός Κατσούλης ως Ζακ Μπρέλ που παρουσίασε ραγδαία βελτίωση σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα.

Ενώ στην 3η θέση με 19 βαθμούς βρέθηκε αναπάντεχα ο Θανάσης Αλευράς (ως Πόλυ Πάνου) που -με βάση τις εμφανίσεις του στα δυο προηγούμενα live- έχει μετατραπεί στο μεγάλο φαβορί του διαγωνισμού.

Ο Κώστας Μαρτάκης ως Μαράια Κάρεϊ ήταν ο νικητής του Your face sounds familiar [εικόνες+βίντεο] | iefimerida.gr 1

Ψηλά -με 17 βαθμούς- συναντούμε και την Κρυσταλλία που χειροκροτήθηκε από το κοινό ως Κριστίνα Αγκιλέρα. Το ίδιο που συνέβη στην Άντα Λιβιτσιάνου ως Λέιντι Γκάγκα, με την τελευταία να λαμβάνει ένα βαθμό λιγότερο.

Ο Κώστας Μαρτάκης ως Μαράια Κάρεϊ ήταν ο νικητής του Your face sounds familiar [εικόνες+βίντεο] | iefimerida.gr 2

Η τριάδα στην μέση της βαθμολογίας περιλαμβάνει την Ντάφι της Θωμαής Απέργη (15 βαθμούς), τον Τζόν Λένον του Νίκου Γκάνου (14 βαθμούς) και την Νανά Μούσχουρη της Μαντώς (11 βαθμούς).

Ο Κώστας Μαρτάκης ως Μαράια Κάρεϊ ήταν ο νικητής του Your face sounds familiar [εικόνες+βίντεο] | iefimerida.gr 3

Τέλος, «ουραγοί» στις προτιμήσεις κριτικής επιτροπής και κοινού αναδείχθηκαν η Ρένα Βλαχοπούλου της Σίλβιας Δεληκούρα και ο Λουκιανός Κελαηδόνης του Κωνσταντίνου Καζάκου με μόλις 9 και 7 βαθμούς αντίστοιχα.

Ο Κώστας Μαρτάκης ως Μαράια Κάρεϊ ήταν ο νικητής του Your face sounds familiar [εικόνες+βίντεο] | iefimerida.gr 4

Tην επόμενη εβδομάδα οι διαγωνιζόμενοι θα υποδυθούν τους: Τόλη Βοσκόπουλο (Θανάσης Αλευράς) , Λευτέρη Πανταζή (Σύλβια Δελικούρα), Άντζελα Δημητρίου (Άντα Λιβιτσάνου), Ρίτα Σακελαρίου (Κρατερός Κατσούλης), Βασίλη Τσιτσάνη (Κωνσταντίνος Καζάκος), Βίκυ Μοσχολιού (Μαντώ) ,Μαίρη Λίντα (Θωμαή Απέργη), Χάρις Αλεξίου (Κρυσταλλία), Νότη Σφακιανάκη (Νίκος Γκάνος), Βασίλη Καρρά (Κώστας Μαρτάκης).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ