Είμαι ο Αντώνης... Δεν πιστεύω να κοιμάσαι... - iefimerida.gr

Είμαι ο Αντώνης... Δεν πιστεύω να κοιμάσαι...

Είμαι ο Αντώνης... Δεν πιστεύω να κοιμάσαι...
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το τελευταίο χρονικό διάστημα όλο και πληθαίνουν τα τηλεφωνήματα του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά προς στενούς του συνεργάτες. Φυσιολογικό θα πείτε. Υπάρχει όμως μία σημαντική διαφορά.

Οπως αποκαλύπτεται στον Βηματοδότη, τα τηλεφωνήματα αυτά γίνονται τα ξημερώματα!

Χαρακτηριστικά γράφει η εφημερίδα:

Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς μαθαίνω ότι δυσκολεύεται να κοιμηθεί τα βράδια. Στην πραγματικότητα δεν κλείνει ή δεν μπορεί να κλείσει μάτι από τις τόσες ανησυχίες που έχει για την πορεία του κυβερνητικού έργου, για τη συνέχιση των μεταρρυθμίσεων και για το τι μπορεί να γίνει ώστε να μη «χαλαρώσουν» οι υπουργοί και οι συνεργάτες του τώρα που εξασφαλίζεται η δόση.

Αυτός είναι και ο λόγος που πολλές φορές πετάγεται από το κρεβάτι του και προσπαθεί να θυμηθεί αν έκανε κάποιος υπουργός το έργο που του έχει ανατεθεί.

Το ότι ο πρωθυπουργός δεν κοιμάται τα βράδια το γνωρίζουν πολλοί υπουργοί που συχνά παρατηρούν το κινητό τους να χτυπά χαράματα και αντί άλλης απαντήσεως ακούν μια φωνή να τους λέει: «Είμαι ο Αντώνης».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ