Στον τελικό Κυπέλλου προκρίθηκε ο Αστέρας Τρίπολης! Νίκησε 2-0 τον ΠΑΟΚ - iefimerida.gr

Στον τελικό Κυπέλλου προκρίθηκε ο Αστέρας Τρίπολης! Νίκησε 2-0 τον ΠΑΟΚ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι περισσότεροι θεωρούσαν δεδομένο ότι ο τελικός Κυπέλλου θα ήταν ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ. Υπολόγιζαν δίχως τον Αστέρα Τρίπολης, όμως.

Οι Αρκάδες με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Φερνάντο Ουσέρο νίκησαν 2-0 τον ΠΑΟΚ, ανέτρεψαν το σκορ του πρώτου αγώνα της Τούμπας και είναι εκείνοι που θα διεκδικήσουν το τρόπαιο.

Ηταν η τρίτη φορά που βρέθηκε ο Αστέρας Τρίπολης στα ημιτελικά. Και... φαρμακερή. Για τον ΠΑΟΚ και τον Γιώργο Δώνη που ήλπιζε να πάει σε τέταρτο σερί τελικό με τρίτη διαφορετική ομάδα. Δεν τα κατάφερε και οι μουρμούρες δεν λείπουν.

Το ματς δεν έλαμψε για την ποιότητά του, αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις το ζητούμενο είναι το αποτέλεσμα και η ομάδα της Τρίπολη το πήρε. Στο 61' ο Ουσέρο με εκπληκτικό σουτ νίκησε τον Ιτάνζ, άνοιξε το σκορ και αφιέρωσε το γκολ στον Λαουτάρο Φορμίκα, τον άτυχο Αργεντινό συμπαίκτη του που έπαθε κάταγμα σπονδύλων και μπορεί να μην ξαναπαίξει ποδόσφαιρο.

Ο Ουσέρο ήταν κι αυτός που σφράγισε την πρόκριση με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο 86'. Οι του ΠΑΟΚ έμειναν βουβοί, ανήμποροι να συνειδητοποιήσουν πως έχασαν την πρόκριση.

Αστέρας Τρίπολης (Τσιώλης): Γεωργακόπουλος, Τσαμπούρης, Σανκαρέ, Κουρμπέλης, Πιπίνης, Κοντοές, Ουσέρο (90' Ουρτάδο), Ναβάρο (40'Καλαντζής), Ράγιος, Ντε Μπλάσις, Περόνε (81' Αλβάρεζ)

ΠΑΟΚ (Δώνης): Ιτάνζ, Λίνο, Αποστολόπουλος (46' Ετο), Κατσουράνης, Σίντελφέλντ, Κάτσε (69' Ολίσε), Λάζαρ (78' Φωτάκης), Καμαρά, Σαλπιγγίδης, Λόρενς, Αθανασιάδης

Κίτρινες κάρτες: Κουρμπέλης, Κοντοές, Αλβάρεζ, Ιτάνζ, Κάτσε, Ολίσε

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ