Νέο βιβλίο στις ΗΠΑ ξεφτιλίζει τη Λίντσεϊ Λόχαν - iefimerida.gr

Νέο βιβλίο στις ΗΠΑ ξεφτιλίζει τη Λίντσεϊ Λόχαν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η αλήθεια είναι πως αποτελεί εύκολο στόχο, καθώς κατά γενική ομολογία είναι... καμένη από τις καταχρήσεις. Το βιβλίο «Σεξ, ψέματα και βρωμιές» που κυκλοφορεί αυτές τις μέρες στις ΗΠΑ έρχεται να δώσει νέες λεπτομέρειες για τη ζωή της Λίντσεϊ Λόχαν.

Ο σελέμπριτι μπλόγκερ Νικ Ρίτσι που υπογράφει το βιβλίο εξιστορεί ένα περιστατικό που συνέβη μπροστά του σε κλαμπ του Μαϊάμι την παραμονή πρωτοχρονιάς του 2009. «Μπήκαμε τυχαία μαζί στην τουαλέτα. Χωρίς να χάσει χρόνο σήκωσε το φόρεμά της (δεν φορούσε εσώρουχο) και με το στήθος της να κρέμεται έξω από το ρούχο της άρχισε να ρουφά κοκαΐνη που άπλωσε στον καρπό της. ''Τι θα γίνει με την περίπτωσή σου, θες λίγο;'', με ρώτησε»!

Ο εκπρόσωπος της γνωστής ηθοποιού αρνήθηκε να κάνει κάποιο σχόλιο για το συγκεκριμένο απόσπασμα του βιβλίου και αρκέστηκε να πει πως χρησιμοποιούν την πελάτισσά του για να πουλήσουν βιβλία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ