Ραντεβού με τη δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας για το γήπεδο της ΑΕΚ έκλεισε ο Δημήτρης Μελισσανίδης - iefimerida.gr

Ραντεβού με τη δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας για το γήπεδο της ΑΕΚ έκλεισε ο Δημήτρης Μελισσανίδης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εντονη κινητικότητα στο θέμα του γηπέδου παρατηρείται στην ΑΕΚ. Μετά τις δηλώσεις του Δημήτρη Μελισσανίδη και την πρόθεση του Πόλυ Χατζηιωάννου να συνδράμει οικονομικά, φαίνεται πως περνάμε στο επόμενο βήμα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο κ. Μελισσανίδης προχωρά και έκλεισε ήδη ραντεβού με τη δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας, Ευτυχία Αποστολάκη, προκειμένου να συζητήσουν για τα δεδομένα ανέγερσης γηπέδου εκεί που έστεκε το «Νίκος Γκούμας».

Η κυρία Αποστολάκη ήταν και πριν θετική και πρόθυμη να σταθεί στο πλευρό της ΑΕΚ για το συμφέρον βέβαια και της πόλης, που έχει πληγεί τα 10 χρόνια που λείπει από εκεί η ΑΕΚ και τώρα με τον Μελισσανίδη και τους άλλους επιχειρηματίες που θα στηρίξουν αυτό το πρότζεκτ, θεωρείται πολύ πιθανό πως δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα και θα σταθεί αρωγός στην τεράστια προσπάθεια ανέγερσης νέου γηπέδου. Η συνάντηση του Μελισσανίδη με τη δημοτική αρχή θα γίνει τη Μεγάλη Τετάρτη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ