Αναβάλλεται από την Google η κυκλοφορία των φουτουριστικών γυαλιών της - iefimerida.gr

Αναβάλλεται από την Google η κυκλοφορία των φουτουριστικών γυαλιών της

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο γίγαντας του διαδικτύου η εταιρεία Google, η οποία ανακοίνωσε την πώληση του φουτουριστικού συστήματος γυαλιών εντός του 2013, ζήτησε την Παρασκευή από τους πελάτες της να είναι υπομονετικοί. «Θα πρέπει να υποθέσουμε ότι θα μας πάρει κάποιο χρόνο », δήλωσε ο Ερικ Σμιτ, εκτελεστικός διευθυντής της Google, σε συνέντευξη στην Ουάσιγκτον.

Η αμερικανική ομάδα άρχισε την αποστολή μόνο των πρωτοτύπων «Glass Google» των γυαλιών που είναι εξοπλισμένα με κάμερα και μικρόφωνο και είναι σε θέση να συνδεθούν στο Internet μέσω Wi-Fi ή Bluetooth. «Είναι ακόμα πολύ νωρίς», σημείωσε ο εκτελεστικός διευθυντής της Google. «Σκεφτείτε το σαν μια επιλογή για την οποία η Google κάνει πολλές δοκιμές μέχρι να είμαστε πολύ καλοί», συμπλήρωσε.

Ο συνιδρυτής της Google είχε ανακοινώσει τον περασμένο Φεβρουάριο ότι τα γυαλιά θα διατεθούν σε ευρεία χρήση φέτος με την τιμή να κυμαίνεται λιγότερο από 1.500 δολάρια ανά μονάδα.

Οσον αφορά το εξαιρετικά φιλόδοξο έργο της Google, για το αυτοκίνητο χωρίς οδηγό, ο Σμιτ ανέφερε ότι το σχέδιό τους υπολογίζεται να είναι έτοιμο« σε κάποια χρόνια και όχι δεκαετίες, και προφανώς όχι σε μερικούς μήνες», καθώς ακόμη βρίσκονται στο στάδιο της έρευνας και της ανάπτυξης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ