Επική ανατροπή και πρόκριση στο φάιναλ φορ για τον Ολυμπιακό - iefimerida.gr

Επική ανατροπή και πρόκριση στο φάιναλ φορ για τον Ολυμπιακό

Επική ανατροπή και πρόκριση στο φάιναλ φορ για τον Ολυμπιακό
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με σούπερ ανατροπή αποχώρησε τροπαιούχος από την Κωνσταντινούπολη πέρυσι ο Ολυμπιακός και με τον ίδιο τρόπο επιστρέφει, καθώς, έπειτα από αντεπίθεση διαρκείας κάλυψε διαφορά δώδεκα πόντων και νίκησε την Εφές Αναντολού μέσα στο «φλεγόμενο» ΣΕΦ.

Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα έκαναν ένα από τα χειρότερα πρώτα ημίχρονα στη φετινή σεζόν και μοιραία βρέθηκαν να χάνουν με δέκα πόντους στο ημίχρονο, ενώ κάποια στιγμή ήταν πίσω στο σκορ ακόμη και με δέκα πέντε πόντους.

Πλέον οι ερυθρόλευκοι ταξιδεύουν στο Λονδίνο για να βρεθούν αντιμέτωποι με την πανίσχυρη ΤΣΣΚΑ η οποία επιθυμεί διακαώς τη ρεβάνς για τον περσινό τελικό, ωστόσο, τα πάντα πρέπει να αποδειχθούν μέσα στο παρκέ.

Και οι παίκτες του Ολυμπιακού, προεξάρχοντος του αρχηγού Βασίλη Σπανούλη και με «παραστάτες» του Παπανικολάου, Πρίντεζη και Χάινς, είναι πολύ σκληροί για να πεθάνουν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ