«Πόλεμος» Apple και Google για τα μάτια ενός χάκερ - iefimerida.gr

«Πόλεμος» Apple και Google για τα μάτια ενός χάκερ

«Πόλεμος» Apple και Google για τα μάτια ενός χάκερ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Νίκολας Αλέγκρα δεν είναι ένας συνηθισμένος χάκερ, καθώς έγινε παγκοσμίως γνωστός όταν δημιούργησε ένα ειδικό λογισμικό για να «σπάει» το software των iPhones.

Η επιβράβευσή του για αυτή την «παρανομία» ήταν να του προτείνει εσωτερική θέση μόνιμου υπαλλήλου η ίδια η Apple και να δουλεύει στην υπηρεσία των iPhones και iPads, ωστόσο, πρόσφατα έχασε τη δουλειά του γιατί, όπως υπονοεί ο ίδιος, δεν απάντησε σε ένα email.

Βέβαια ο Comex, όπως είναι ευρέως γνωστός, δεν αναμένεται να μείνει για πολύ καιρό στην ανεργία, καθώς είναι περιζήτητος και ήδη φέρεται να έχει συμφωνήσει με την Google.

Σε ανακοίνωσή του μέσω Twitter αναφέρει ότι οδεύει προς την άσπονδη φίλη της πρώην εργοδότριάς του, αλλά δεν πρόκειται να ασχοληθεί με το Android καθώς ποτέ δεν του άρεσε τόσο ώστε να το χακάρει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ