Προβόπουλος σε Bloomberg: Το 2014 θα δούμε την οικονομία να ανακάμπτει - iefimerida.gr

Προβόπουλος σε Bloomberg: Το 2014 θα δούμε την οικονομία να ανακάμπτει

Προβόπουλος σε Bloomberg: Το 2014 θα δούμε την οικονομία να ανακάμπτει
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την αισιοδοξία του πως η Ελλάδα έχει αφήσει πίσω της τα δύσκολα και ότι μέσα στο 2014, αν όχι νωρίτερα, θα παρουσιαστούν τα πρώτα σημάδια ανάκαμψης εξέφρασε ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιώργος Προβόπουλος σε συνέντευξη του στο Bloomberg.

«Νομίζω ότι τα χειρότερα της κρίσης χρέους είναι πίσω μας» ανέφερε ο κ.. Προβόπουλος, ωστόσο, όπως τόνισε, «αυτό δεν σημαίνει ότι έχουμε αντιμετωπίσει όλες τις αδυναμίες ή ότι ο δρόμος μπροστά μας δεν θα έχει αναταράξεις» και πρόσθεσε «αυτό που έχει σημασία είναι ότι κάποια στιγμή στο εγγύς μέλλον, σίγουρα το 2014 και ίσως νωρίτερα, θα δούμε την οικονομία να ανακάμπτει. Μπορούμε να αναμένουμε κάποια θετικά σημάδια, ακόμη και νωρίτερα, καθώς η κυβέρνηση συνεχίζει να υλοποιεί τις μεταρρυθμίσεις».

Παράλληλα ο κ. Προβόπουλος ανέφερε ότι η Ελλάδα δεν είχε άλλη επιλογή από τα σκληρά μέτρα που έλαβε, «αν ληφθούν υπ όψη οι βαθιές αρχικές οικονομικές ανισορροπίες».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ