Η «απόβαση» των αδελφών Καρντάσιαν στη Μύκονο [εικόνες] - iefimerida.gr

Η «απόβαση» των αδελφών Καρντάσιαν στη Μύκονο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χωρίς lear jet, αλλά με πτήση για κοινούς θνητούς έφθασαν στο νησί της Μυκόνου το απόγευμα της Πέμπτης οι διάσημες αδελφές Καρντάσιαν.

Στις 19:30 προσγειώθηκαν στην πίστα του αεροδρομίου όπου τις υποδέχθηκε ο δήμαρχος του νησιού των Κυκλάδων. Αφού επιβιβάστηκαν σε τζιπ , οι πρωταγωνίστριες του γνωστού ριάλιτι αναχώρησαν για τις βίλες όπου θα διαμένουν, στην περιοχή της Αλεομάνδρας.

Πληροφορίες θέλουν μάλιστα τα μέλη της διάσημης οικογένειας να δοκιμάζουν τοπικά εδέσματα που ετοίμασε για αυτές ο σεφ του ξενοδοχείου τους.

Στην υπηρεσία της οικογένειας έχουν τεθεί και τέσσερις καμαριέρες, ενώ μαζί τους έχουν και γιατρό, μιας και η Kim διανύει τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της. Παράλληλα, έχουν ζητήσει από το Κέντρο Υγείας να είναι σε επιφυλακή σε περίπτωση έκτακτου περιστατικού.

Οι Καρντάσιαν αναμένεται να πραγματοποιήσουν γύρισμα για το ριάλιτί τους σε θαλαμηγό, ενώ πλάνα τους θα μαγνητοσκοπηθούν σε παραλίες και καταστήματα της Μυκόνου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ