Αττικό Νοσοκομείο: Ποιoς και γιατί θέλει να «στριμώξει» την κορυφαία καρδιολογική κλινική της χώρας! - iefimerida.gr

Αττικό Νοσοκομείο: Ποιoς και γιατί θέλει να «στριμώξει» την κορυφαία καρδιολογική κλινική της χώρας!

Αττικό νοσοκομείο: Ποιoς και γιατί θέλει να «στριμώξει» την κορυφαία καρδιολογικ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μεγάλη αναστάτωση επικρατεί στο Αττικό Νοσοκομείο από τη συμπεριφορά του διευθυντή του ακτινολογικού και υποδιοικητή του νοσοκομείου Νίκου Κελέκη. Ο τελευταίος αξιοποιώντας τον τριπλό ρόλο του διευθυντή του ακτινολογικού, του προέδρου χωροταξίας του νοσοκομείου και του αντιπροέδρου του Δ.Σ. του νοσοκομείου προσπαθεί εδώ και καιρό να επεκτείνει χωροταξικά το τμήμα του σε βάρος της καρδιολογικής κλινικής που θεωρείται μια από τις κορυφαίες, αν όχι η κορυφαία καρδιολογική κλινική της χώρας. Περιορίζοντας χωροταξικά την καρδιολογική κλινική ο κ. Κελέκης προκαλεί σοβαρές δυσλειτουργίες στο καρδιολογικό που ανακουφίζει χιλιάδες ασθενείς ετησίως.

Αν και κανείς δεν ξέρει ποια είναι ακριβώς τα κίνητρα του διευθυντή του ακτινολογικού, είναι απορίας άξιον το γεγονός ότι το υπουργείο Υγείας αδιαφορεί πλήρως για την τύχη τόσων ασθενών και τα προβλήματα που δημιουργούνται από την αυθαίρετη χωροταξική προσάρτηση της καρδιολογικής κλινικής. Ισως εκεί στο υπουργείο Υγείας αντί να τσακώνονται οι υπουργοί για τις αρμοδιότητες και να μη μιλούν μεταξύ τους, θα πρέπει να δώσουν ένα τέλος στις αυθαιρεσίες του κ. Κελέκη. Ας ενημερωθεί πάντως ο Ανδρέας Λυκουρέντζος που έχει και την ευθύνη των νοσοκομείων ότι ενδέχεται συντόμως, αν δεν λύσει το πρόβλημα άμεσα η κατάσταση στο Αττικό μπορεί προσεχώς να μην είναι διαχειρίσιμη. Ακούγεται τέλος ότι λίαν συντόμως θα υπάρξουν αποκαλύψεις που θα συνδέουν τη λειτουργία των απογευματινών ιατρείων του νοσοκομείου και τη διαχείριση τους με το νομικό σύμβουλο του νοσοκομείου...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ