«Φορούσα διπλό μασαζοκορσέ επί 3 μήνες για να χάσω τα κιλά, ήταν απάνθρωπο», δηλώνει η Άλμπα [εικόνες] - iefimerida.gr

«Φορούσα διπλό μασαζοκορσέ επί 3 μήνες για να χάσω τα κιλά, ήταν απάνθρωπο», δηλώνει η Άλμπα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για το τι χρειάστηκε να κάνει για να χάσει όσο πιο γρήγορα τα κιλά της εγκυμοσύνης της μίλησε για πρώτη φορά η Τζέσικα Άλμπα στο digital περιοδικό μόδας του Net-A-Porter.

«Δεν μπορούσα να τα χάσω μόνο με γυμναστική και μακροβιοτική δίαιτα. Οπότε άρχισα να φοράω ένα διπλό κορσέ αδυνατίσματος όλη μέρα και την νύχτα για περίπου τρεις μήνες. Ήταν μια πολύ απάνθρωπη και γεμάτη ''ιδρώτα'' εμπειρία, που είχε ωστόσο αποτέλεσμα. Αν και ομολογώ ότι δεν είναι για όλους».

«Φορούσα διπλό μασαζοκορσέ επί 3 μήνες για να χάσω τα κιλά, ήταν απάνθρωπο», δηλώνει η Άλμπα [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Αυτό δήλωσε η 31χρονη σταρ στο Net-A-Porter για το τι χρειάστηκε να κάνει μετά την γέννα του δεύτερου παιδιού της. Προκειμένου, προφανώς, να μην χάσει ρόλους που ήθελε λόγω επιπλέον κιλών.

«Φορούσα διπλό μασαζοκορσέ επί 3 μήνες για να χάσω τα κιλά, ήταν απάνθρωπο», δηλώνει η Άλμπα [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Αν και, σύμφωνα με πρόσφατη δήλωσή της, το γεγονός ότι πλέον είναι μητέρα, έχει αλλάξει εντελώς τον τρόπο που αντιμετωπίζει την δουλειά της «Είμαι ατρόμητη γιατί δεν έχω τίποτα να χάσω. Πριν όλη μου η ταυτότητα εξαρτιόνταν από το αν έκανα την σωστή επιλογή ρόλου. Πλέον δεν με νοιάζει. Μπορεί κάτι να το θεωρείς εσύ χάλια, ότι χειρότερο έχεις δει, αλλά εγώ να εξακολουθώ να πιστεύω ότι ήταν η καλύτερη εμπειρία που θα μπορούσα να έχω».

«Φορούσα διπλό μασαζοκορσέ επί 3 μήνες για να χάσω τα κιλά, ήταν απάνθρωπο», δηλώνει η Άλμπα [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αδυνάτισμα Τζέσικα Άλμπα Net-A-Porter κορσέ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ