«Έβρεξε» χρήματα από ληστεία στο Βέλγιο και η αστυνομία ζητά να επιστραφούν - iefimerida.gr

«Έβρεξε» χρήματα από ληστεία στο Βέλγιο και η αστυνομία ζητά να επιστραφούν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χρήμα... εξ' ουρανού είδαν να πέφτει μπροστά τους οι κάτοικοι μίας μικρής πόλης στο Βέλγιο. Στο Ζέντελγκεμ «έβρεξε» χαρτονομίσματα κατά τη διάρκεια καταδίωξης ληστών από αστυνομικούς, αλλά η χαρά όλων όσοι τα μάζεψαν δεν κράτησε πολύ. Οι αρχές ζητούν την άμεση επιστροφή των χρημάτων.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι διαρρήκτες, που δεν έχουν συλληφθεί ακόμη, έκλεψαν ένα χρηματοκιβώτιο από σπίτι. Με τους αστυνομικούς να τους καταδιώκουν, προσπάθησαν να κερδίσουν χρόνο πετώντας το χρηματοκιβώτιο από το αυτοκίνητο. Εκείνο όμως έσπασε, με αποτέλεσμα τα χαρτονομίσματα να σκορπίσουν παντού.

Ένας κάτοικος δήλωσε στο BBC πως μόλις είχε βάλει στην τσέπη του δύο δεσμίδες των 5.000 ευρώ όταν ένας αστυνομικός του τα ζήτησε πίσω. Κάποιοι επέστρεψαν τα χρήματα έπειτα από τη σχετική έκκληση των αρχών, όμως ακόμη λείπει ένα σεβαστό ποσό.

Πάντως η αστυνομία προειδοποίησε πως όποιος δεν επιστρέψει τα κλοπιμαία κινδυνεύει με έως και 2 χρόνια φυλάκιση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ