Ποια είναι η όχι και τόσο εκπάγλου καλλονής σύζυγος του Μαρκ Ζούκερμπεργκ που προτιμά τα γιαούρτια ΦΑΓΕ [εικόνες] - iefimerida.gr

Ποια είναι η όχι και τόσο εκπάγλου καλλονής σύζυγος του Μαρκ Ζούκερμπεργκ που προτιμά τα γιαούρτια ΦΑΓΕ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θεωρείται από πολλούς πραγματικά πολύ άσχημη γυναίκα.Οι φήμες τη θέλουν ευγενική, πανέξυπνη, πετυχημένη και δυναμική, αλλά οι πάντες προσπερνούν ταχέως όλα αυτά τα πολύ σημαντικά ιδιάζοντα χαρακτηριστικά της για να εστιάσουν στην κακοσχηματισμένη φυσιολογία της και κυρίως στα πόδια της που – σε όγκο και περιφέρεια – ανταγωνίζονται επάξια τα αντίστοιχα του δικού μας Στράτου Αποστολάκη...

Ο λόγος για την κυρία πλέον 27χρονη Πρίσιλα Τσαν, σύζυγο του «πολύ» Μαρκ Ζούκερμπεργκ, ιθύνοντος νου, προγραμματιστή, επιχειρηματία και δημιουργού του Facebook.

Έχοντας αποφοιτήσει πριν από ένα χρόνο από τη σχολή ιατρικής του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια, η Πρίσιλα σχεδιάζει να ειδικευτεί στην παιδιατρική, ακολουθώντας έτσι το παράδειγμα άλλων επιφανών συζύγων μεγαλοεπιχειρηματιών της Silicon Valley, οι οποίες χαράσσουν το δικό τους δρόμο στην αρένα της επαγγελματικής σταδιοδρομίας, όπως η επιχειρηματίας Λορίν Πάουελ Τζομπς (χήρα του Στιβ Τζομπς) και η εξίσου επιχειρηματίας Αν Βοζίτσκι (σύζυγος του Σέργκεϊ Μπριν, συνιδρυτή του Google).

Η Πρίσιλα διαφυλάσσει τον ιδιωτικό βίο της σαν επτασφράγιστο μυστικό και εκτίθεται ελάχιστα στα ΜΜΕ, όσο και όταν χρειάζεται για να προσφέρει τις υπηρεσίες της στην καριέρα του Μαρκ.

Ακόμη και στο λογαριασμό της στο Facebook δεν «ποστάρει» ποτέ φωτογραφίες, ενώ στην κατηγορία «ενδιαφέροντα» δεν θα βρει κανείς παρά μόνο ένα μικρό αριθμό brandnames ανάμεσα στα οποία συγκαταλέγεται και η ελληνική ΦΑΓΕ, το γιαούρτι της οποίας η Πρίσιλα τρώει φανατικά.

Μάλιστα, φημολογείται πως η σύζυγος αρνήθηκε να δώσει συνέντευξη ακόμα και στην εφημερίδα New York Times, η οποία έχει φιλοτεχνήσει το πορτρέτο της σε σχετικό δημοσίευμα με αφορμή το γάμο της (κόστους 7 εκ. δολαρίων) με τον Ζούκερμπεργκ, με τον οποίο – ειρήσθω εν παρόδω – είναι ζευγάρι εδώ και δέκα περίπου χρόνια.

Η Πρίσιλα μεγάλωσε σε ένα μικρό διαμέρισμα της Βοστώνης με τον παππού και την γιαγιά καθώς οι γονείς της δούλευαν μέρα νύχτα και τους έβλεπε μόνο τις Κυριακές. Ο πατέρας της, Ντένις Τσαν (κινεζο-βιετναμέζικης καταγωγής), μάλιστα εργαζόταν 18 ώρες την ημέρα σε ένα Κινέζικο εστιατόριο σαν διανομέας ενώ η μητέρα της, Ιβόν, δούλευε επίσης στο ίδιο εστιατόριο.

Ο πατέρας της μετανάστευσε στις ΗΠΑ στις αρχές της δεκαετίας του 1970, αφού έζησε αρκετά χρόνια με τους γονείς του σε προσφυγικό καταυλισμό. Το όνειρο του ήταν να μαζέψει αρκετά χρήματα ώστε να αγοράσει το κινέζικο εστιατόριο στο οποίο εργαζόταν ως delivery.

Μία αγωνία που δεν πρόκειται να έχει ποτέ η κόρη του...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ