Λαζόπουλος: Εγώ δεν θα γίνω Μπέπε Γκρίλο - iefimerida.gr

Λαζόπουλος: Εγώ δεν θα γίνω Μπέπε Γκρίλο

Λαζόπουλος: Εγώ δεν θα γίνω Μπέπε Γκρίλο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε συνέντευξη που έδωσε ο γνωστός κωμικός Λάκης Λαζόπουλος στη Νέα Υόρκη, προκειμένου να παρουσιάσει την παράσταση του «Sorry Ι am Greek» εμφανίστηκε ιδιαίτερα καυστικός για πρακτικές των Ευρωπαίων εταίρων, το πολιτικό σκηνικό στην Ελλάδα, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Μπέπε Γκρίλο.

Ο κ. Λαζόπουλος στην ομιλία του, αφού αναφέρθηκε στο περιεχόμενο της παράστασης,στη συνέχεια αναφέρθηκε στην γερμανική ηγεσία με ιδιαίτερα επικριτικά σχόλια, τονίζοντας: «Για το μόνο πράγμα που δεν μπόρεσαν ακόμη να μας βάλουν χέρι οι Γερμανοί είναι για τον ήλιο».

Συνεχίζοντας, ο δημοφιλής κωμικός κατηγόρησε τους Ευρωπαίους ηγέτες ότι με την απόφαση τους για την Κύπρο «ουσιαστικά συμμετέχουν οι ίδιοι σε ξέπλυμα βρώμικου χρήματος», ενώ επέρριψε ευθύνες στην κυβέρνηση Σημίτη υποστηρίζοντας πως «πήρε δάνειο κρυφά που δεν το ήξερε ο ελληνικός λαός, τον οποίο χρέωσε κρυφά».

Παράλληλα, Ο Λάκης Λαζόπουλος υποστήριξε ότι θα υπάρξει περαιτέρω κατακερματισμός του πολιτικού συστήματος στην Ελλάδα και έκανε λόγο για «νεοπολίτευση», ενώ δεν παρέλειψε να υπογραμμίσει λάθη και παθογένειες που μαστίζουν για δεκαετίες την ελληνική κοινωνία, ενώ εμφανίστηκε επιφυλακτικός για τις πολιτικές εξελίξεις, τονίζοντας ότι δεν βλέπει σήμερα κάποιο κόμμα ή πρόσωπο που θα μπορούσε από μόνο του να επιφέρει κάθαρση και να βάλει τη χώρα με εθνικό σχέδιο σε μια νέα πορεία. Βρίσκονται άνθρωποι διαφορετικών κομματικών χώρων, είπε, «γιατί τώρα δεν πρόκειται για ιδεολογική, αλλά για ιστορική μετακόμιση».

Τέλος, σε ερώτηση που του έγινε για το εάν θα ήθελε να μιμηθεί την κίνηση του -επίσης κωμικού- Μπέπε Γκρίλο να κατέβει στον στίβο της πολιτικής, ο κ. Λαζόπουλος απάντησε πως «ο Αριστοφάνης παρέμεινε πιστός στη σάτιρα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ