Ολυμπιακός: Στο...«check in» για Λονδίνο - iefimerida.gr

Ολυμπιακός: Στο...«check in» για Λονδίνο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ετοιμος για την πρόκριση στο Final 4 της Ευρωλίγκας είναι ο Ολυμπιακός, που υποδέχεται απόψε την Εφές στο ΣΕΦ, στο τελευταίο ματς της σειράς των πλέι οφ.

Οι δύο νίκες των Τούρκων στην Πόλη έχουν «ανεβάσει» ψυχολογικά στους παίκτες του Μαχμούτι, κάτι που φάνηκε και από τις δηλώσεις τους. Ο Ολυμπιακός έδωσε δικαίωμα στην Εφές να αμφισβητήσει την ανωτερότητά του και πλέον οφείλει ο ίδιος να της δείξει ποιο είναι το αφεντικό στη σειρά.

Ο συναγερμός που σήμανε στο στρατόπεδο των «ερυθρολεύκων» με την εισαγωγή του Κάιλ Χάινς στο νοσοκομείο το βράδυ της Τετάρτης εξαιτίας αδιαθεσίας, έληξε σύντομα, με τον Αμερικανό να δηλώνει «πως δεν ήταν ικανό αυτό που μου συνέβη να με αφήσει εκτός από έναν τόσο σημαντικό αγώνα».

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, σε αντίθεση με τον Οκτάι Μαχμούτι. Ο Τούρκος κόουτς δεν μπορεί να υπολογίζει στον Σάσα Βούγιασιτς, καθώς ο Σλοβένος υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα, και για αυτό το λόγο δεν θα ενισχύσει τις προσπάθειες των συμπαικτών του στο παρκέ του ΣΕΦ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ