Xαστούκι στην κυβέρνηση: Νομιμοποιείτε τα αυθαίρετα -Eτσι καταργείτε τους κανόνες στην πολεοδομία και στη ζωή [έγγραφο] - iefimerida.gr

Xαστούκι στην κυβέρνηση: Νομιμοποιείτε τα αυθαίρετα -Eτσι καταργείτε τους κανόνες στην πολεοδομία και στη ζωή [έγγραφο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τι μας ζητάτε να διδάσκουμε κύριοι βουλευτές, ερωτούν οι αρχιτέκτονες-μηχανικοί του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου οι οποίοι εξέδωσαν ψήφισμα-καταπέλτη. Με το νόμο για τα αυθαίρετα παραβιάζονται όλοι οι κανόνες, δεν υπάρχει κανένας νόμος και όλοι εξαγοράζονται, γράφουν.

Η Γενική Συνέλευση της Σχολής Αρχιτεκτόνων-Μηχανικών του Εθνικού Μετσοβίου Πανεπιστημίου επισημαίνει ότι ακόμη και η εκπαίδευση χάνει το νόημά της όταν διδάσκεται πώς να χτιστούν ωραία σπίτια, γερά εργοστάσια και όμορφες πόλεις όταν η πολιτεία αποδέχεται ότι για δεκαετίες δεν μπορεί να ελέγξει και να επιβάλει κυρώσεις σε πάσης φύσεως πολεοδομικές παρανομίες.

Οτι όσοι κουράστηκαν και έχτισαν νόμιμα σπίτια και εργοστάσια είναι ίσοι με τους πάσης φύσεως παράνομους.

Οτι οι νόμοι για το οικιστικό περιβάλλον που θα θέσουν περιορισμούς, απαγορεύσεις, κατεδαφίσεις, κόκκινες γραμμές ποτέ δεν τηρούνται.

Ολόκληρο το ψήφισμα της Γ.Σ. της Σχολής Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Ε.Μ.Π.:

Xαστούκι στην κυβέρνηση: Νομιμοποιείτε τα αυθαίρετα -Eτσι καταργείτε τους κανόνες στην πολεοδομία και στη ζωή [έγγραφο] | iefimerida.gr 0

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ