Ο πιο παράξενος θάνατος στην Ιστορία - Πέθανε γιατί του έσφιξαν υπερβολικά τους όρχεις - iefimerida.gr

Ο πιο παράξενος θάνατος στην Ιστορία - Πέθανε γιατί του έσφιξαν υπερβολικά τους όρχεις

Η πιο παράξενη αιτία θανάτου στην Ιστορία - Πέθανε γιατί μια γυναίκα του έσφιξε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η αιτία που προκάλεσε το θάνατο του άτυχου 42χρονου Κινέζου θα μπορούσε να καταγραφεί ως μια από τις πιο παράξενες στα χρονικά: Πέθανε όταν μια γυναίκα -με την οποία καβγάδιζε στη μέση του δρόμου- του άρπαξε τους όρχεις και του τους έσφιξε τόσο, ώστε... έμεινε στον τόπο, από το σοκ!

Οπως αναφέρει η Daily Mail η δολοφόνος του άτυχου Κινέζου είχε αφήσει το ποδήλατό της έξω από το κατάστημα του 42χρονου για να πάει να παραλάβει το γιο της από το σχολείο.

Επιστρέφοντας, την περίμενε ο 42χρονος για να της κάνει παρατήρηση, λέγοντάς της πως δεν επιτρεπόταν να το σταθμεύσει εκεί. Τι το θελε; Η γυναίκα πάνω στον καβγά που στήθηκε του άρπαξε τους όρχεις και άρχισε να τους σφίγγει.

«Θα στα σφίξω μέχρι να πεθάνεις, δε θα μπορείς να ξανακάνεις παιδιά» φέρεται να φώναζε η κατηγορούμενη για το φόνο του 42χρονου σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα του περιστατικού. Ο άνδρας κατέρρευσε και λίγο αργότερα, όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο ουρολόγος Ιργουιν Γκολντστέιν ερωτώμενος σχετικά ανέφερε πως το σφίξιμο των όρχεων θα μπορούσαν να έχουν όντως προκαλέσει το θάνατο του άντρα.

«Οι όρχεις είναι εξαιρετικά ευαίσθητοι στο άγγιγμα και όταν ασκείται πίεση σε αυτούς εκλύεται μεγάλη ποσότητα αδρεναλίνης στον οργανισμό. Θα μπορούσε να προκληθεί καρδιακή προσβολή από το στρες που υποβάλλεται ο οργανισμός εξαιτίας του πόνου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο γιατρός.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ