Κράξιμο οπαδών στην ομάδα της Ρεάλ: Λιγότερα εκατομμύρια - περισσότερα αρ@@@@α [βίντεο] - iefimerida.gr

Κράξιμο οπαδών στην ομάδα της Ρεάλ: Λιγότερα εκατομμύρια - περισσότερα αρ@@@@α [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επεισοδιακή ήταν η αναχώρηση της Ρεάλ Μαδρίτης από το αεροδρόμιο Μίνστερ στη Γερμανία όπου είχαν συγκεντρωθεί εκεί και αποδοκίμασαν έντονα τους παίκτες του Ζοζέ Μουρίνιο για την εμφάνιση και τη συντριβή από τη Ντόρτμουντ με 4-1.

Δεν είναι άλλωστε εύκολο να χωνέψουν οι οπαδοί της ομάδας με τα περισσότερα τρόπαια στην Ευρώπη και μία από τις πιο βαριές φανέλες στον κόσμο ότι η «άσημη» Ντόρτμουντ σχεδόν τη διέλυσε.

Η αγανάκτηση των οπαδών ήταν εμφανής και αν αναλογιστεί κανείς τα μύρια όσα περνούν οι πολίτες στην Ισπανία την ώρα που οι ποδοσφαιριστές της Ρεάλ αμείβονται με εκατομμύρια ευρώ θεωρεί μάλλον δικαιολογημένο το κεντρικό σύνθημα της... γιούχας που ήταν «¡Menos millones y más cojones!», δηλαδή «λιγότερα εκατομμύρια, περισσότερα @ρχ#δι@».

Το υπονοούμενο σαφές και το κατάλαβαν πολύ καλά οι παίκτες του Ζοζέ Μουρίνιο και κυρίως οι Ιγκουαΐν και Σέρχιο Ράμος οι οποίοι κινήθηκαν προς τους οπαδούς για να απαντήσουν, με τους συμπαίκτες τους να τους συγκρατούν.

Ακούστηκαν ακόμη και συνθήματα όπως «¡Fuera, fuera!» τουτέστιν «Εξω έξω», ενώ ορισμένοι εξ αυτών θυμήθηκαν το παλαίμαχο αδικοχαμένο άσο της ομάδας «Χουανίτο» ο οποίος έφυγε από τη ζωή στα 37 του χρόνια και είχε πρωτοστατήσει σε μια επική ανατροπή της «βασίλισσας», όταν το 1985 είχε χάσει από τη Γκλάντμπαχ με 5-1 και κέρδισε με 4-0 στο Μπερναμπέου.

Κράξιμο οπαδών στην ομάδα της Ρεάλ: Λιγότερα εκατομμύρια - περισσότερα αρ@@@@α [βίντεο] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ