Πέτρος Γαϊτάνος: Δεν με ενδιαφέρει καθόλου το σεξ - iefimerida.gr

Πέτρος Γαϊτάνος: Δεν με ενδιαφέρει καθόλου το σεξ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Άκρως αποκαλυπτικός ήταν για μια ακόμα φορά, σε συνέντευξή του, ο τραγουδιστής Πέτρος Γαϊτάνος, που μίλησε για το σεξ, τον γάμο, αλλά και τη Χρυσή Αυγή.

Ο τραγουδιστής, μιλώντας στο «Εγώ weekly» αποκάλυψε πως το θέμα του σεξ δεν τον ενδιαφέρει καθόλου και πως ο ίδιος προτιμά ένα φιλί και ένα χάδι. «Δεν με ενδιαφέρει καθόλου το σεξ. Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Ποτέ δεν με ενδιέφερε. Σέβομαι τον έρωτα, αλλά προτιμώ περισσότερο ένα φιλί και ένα τρυφερό χάδι από το να υπάρξει αυτό που λέγεται σεξ» σημείωσε και... προσδιόρισε τη σχέση του με το γάμο.

«Ευτυχώς δεν έχω φτάσει ένα βήμα πριν τον γάμο. Η οικογένεια είναι πολύ όμορφη, όμως θα έλεγα πως για μένα θα ήταν η πλήρης καταστροφή μου. Είμαι ένας άνθρωπος τελείως διαφορετικής προσέγγισης χαρακτήρα και αναγκών. Θα ήταν μία ατομική βόμβα σε όλη μου την καλλιτεχνική, πνευματική και ανθρώπινη υπόσταση μου», συμπλήρωσε.

Παράλληλα, ο Πέτρος Γαϊτάνος αναφέρθηκε και στη σχέση του με τη Χρυσή Αυγή τονίζοντας πως «δημοκρατία είναι ο καθένας να εκφράζει αυτό που αισθάνεται, ακόμα και αν αυτό είναι ακραίο, μέχρι το σημείο βέβαια που δεν θίγεται η ανθρωπιά, η ανθρώπινη υπόσταση και η κοινωνία» και υπογράμμισε πως δεν είναι Χρυσή Αυγή, ούτε ανήκει σε κανένα κόμμα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ