Μοσκοβισί: Oχι, δεν κοιμήθηκα στο Eurogroup - iefimerida.gr

Μοσκοβισί: Oχι, δεν κοιμήθηκα στο Eurogroup

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον εαυτό του υπερασπίζεται μέσω twitter ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών Πιερ Μοσκοβισί, διαψεύδοντας τα όσα έχουν γραφτεί το τελευταίο διάστημα για τον ίδιο, μεταξύ αυτών και ότι στο Eurogroup για την Κύπρο πήρε έναν 10λεπτο...υπνάκο.

«Όχι δεν κοιμάμαι κατά την διάρκεια των διαπραγματεύσεων και η Κριστίν Λαγκάρντ δεν με ξυπνά, ναι η Γαλλία μιλά και ο (λόγος της) έχει βαρύτητα» γράφει στο twitter ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών, Πιερ Μοσκοβισί.

Ωστόσο σε πρόσφατο δημοσίευμά της, η εφημερίδα Le Monde ανέφερε ότι στο Eurogroup της 24ης Μαρτίου για την Κύπρο, ο Μοσκοβισί πήρε έναν υπνάκο:

«Γύρω στις 12.30 το βράδυ, καθένας με τη σειρά παίρνει τον λόγο. Περνούν μία-δύο ώρες. Ο Μοσκοβισί... λαγοκοιμάται. Οι υπόλοιποι κρυφογελούν. «Καταλαβαίνω γιατί δεν ακούμε τη Γαλλία», σχολιάζει με νόημα η επικεφαλής του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ. Τρεις ώρες μετά... το τελικό κείμενο είναι έτοιμο».

Το είχε παραδεχθεί

Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι ο κ. Μοσκοβισί παραδέχτηκε πρόσφατα ότι αποκοιμήθηκε κατά τη διάρκεια ενός διαλείμματος του κρίσιμου Eurogroup για την Κύπρο, στις 24 Μαρτίου.

Ο γάλλος υπουργός Οικονομικών, όχι μόνο δεν το αρνήθηκε, αλλά απέδωσε το γεγονός στην εξάντληση λόγω των πολύωρων διαπραγματεύσεων.

Διευκρίνισε βέβαια ότι τον πήρε ο ύπνος μόνο για δέκα λεπτά και αυτό, όπως, αποσαφήνισε, έγινε σε ένα διάλειμμα των συζητήσεων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ