Παναθηναϊκός: Απόψε η μάχη για το εισιτήριο που θα τον στείλει στο Λονδίνο - iefimerida.gr

Παναθηναϊκός: Απόψε η μάχη για το εισιτήριο που θα τον στείλει στο Λονδίνο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η πέμπτη αναμέτρηση της σειράς των προημιτελικών της Ευρωλίγκας διεξάγεται απόψε ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Μπαρτσελόνα στο Παλάου Μπλαουγκράνα με τους «πράσινους» να θέλουν μόνο νίκη για να ταξιδέψουν στο Final Four του Λονδίνου.

Οι παίκτες του Αργύρη Πεδουλάκη έφτασαν κοντά στην πρόκριση, όμως η ήττα της περασμένης Πέμπτης στο ΟΑΚΑ από τους μπλαουγκράνα έφερε τη σειρά και σε πέμπτο ματς.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Παναθηναϊκός δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, αφού τόσο ο Λάσμε όσο και ο Γκιστ ξεπέρασαν τις ενοχλήσεις που είχαν στην αρχή της εβδομάδας και θα δώσουν κανονικά το «παρών».

Οι «πράσινοι» θα έχουν τη συμπαράσταση και 100 οπαδών τους που ταξίδεψαν με την ομάδα στη Βαρκελώνη, ενώ παρών θα είναι και ο πρόεδρος της ΚΑΕ Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος μάλιστα παρακολούθησε και την τελευταία προπόνηση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ