Αγνωστη η τύχη των δύο Μητροπολιτών -Δεν υπάρχει επαφή με τους απαγωγείς [εικόνες] - iefimerida.gr

Αγνωστη η τύχη των δύο Μητροπολιτών -Δεν υπάρχει επαφή με τους απαγωγείς [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έκκληση στη διεθνή κοινότητα να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να απελευθερωθεί ο Μητροπολίτης Χαλεπίου Παύλος απηύθυνε ο αδερφός του, ο Πατριάρχης Αντιοχείας Ιωάννης, σε συνάντηση που είχε με τον Πατριάρχη των Συρο-Ιακωβιτών στον Λίβανο, προκειμένου να συζητήσουν τις τελευταίες εξελίξεις.

Οι δύο Πατριάρχες, εξέφρασαν την έντονη ανησυχία τους για την τύχη του Μητροπολίτη Παύλου και του Yohanna Ibrahim, καθώς οι μέχρι τώρα ενέργειες τους έπεσαν στο κενό, αναφέρει το dogma.

Σε δηλώσεις τους στο site, ανώτατοι αξιωματούχοι του Πατριαρχείου των Συρο-Ιακωβιτών ανέφεραν ότι το μόνο που γνωρίζουν είναι ότι οι δύο Μητροπολίτες είναι ζωντανοί, ενώ Μητροπολίτης από τον Λίβανο επεσήμανε χαρακτηριστικά: «Δεν ξέρουμε τι θέλουν. Δεν μας έχουν ζητήσει χρήματα, δεν έχουν καν επικοινωνήσει μαζί μας. Περιμένουμε».

Αγνωστη η τύχη των δύο Μητροπολιτών -Δεν υπάρχει επαφή με τους απαγωγείς [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Αγνωστη η τύχη των δύο Μητροπολιτών -Δεν υπάρχει επαφή με τους απαγωγείς [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ