Ο Γκιγιέρμο ντελ Τόρο ετοιμάζει σίριαλ βασισμένο στο Ιαπωνικό μάνγκα «Monster» - iefimerida.gr

Ο Γκιγιέρμο ντελ Τόρο ετοιμάζει σίριαλ βασισμένο στο Ιαπωνικό μάνγκα «Monster»

Ο Γκιγιέρμο ντελ Τόρο ετοιμάζει σίριαλ βασισμένο στο Ιαπωνικό μάνγκα «Monster»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα μεγάλο άλμα στην καριέρα του ετοιμάζεται να κάνει ο διεθνώς καταξιωμένος σκηνοθέτης τρόμου Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο, αφού, σε συνεργασία με το κανάλι HBO σχεδιάζουν να μεταφέρουν στη μικρή οθόνη το Ιαπωνικό manga (Ιαπωνικό κόμικ) «Monster»

Η Ιαπωνική σειρά κόμικ (manga) με τίτλο Monster που υπογράφει ο σχεδιαστής και συγγραφέας Ναόκι Ουρασάβα, αποτελείται από 18 τόμους και εκδίδεται από την Shogakukan Α.Ε.

Ο Ντελ Τόρο θα συνεργαστεί με τον Στιβεν Τόμσον (ο οποίος υπογράφει τις σειρές Dr Who και Sherlock). Μάλιστα ο Τόμσον προτίθεται να γράψει το σενάριο για το πρώτο πιλοτικό επεισόδιο το οποίο θα σκηνοθετήσει ο Ντελ Τόρο.

Η υπόθεση του manga «The Monster» περιστρέφεται γύρω από την προσπάθεια ενός νεαρού γιατρού να βρει τον πιο επικίνδυνο ψυχοπαθή κακό που έχει ζήσει ποτέ. Πρόκειται για ένα 12χρονο αγόρι, του οποίου τη ζωή έσωσε ο γιατρός πριν χρόνια, ανοίγοντας έτσι άθελά του το κουτί της Πανδώρας και αφήνοντάς τον να παλεύει να σταματήσει μία επερχόμενη μαζική γενοκτονία.

Το εγχείρημα αυτό είναι αδιαμφισβήτητα ένα μεγάλο βήμα τόσο για τον Ντελ Τόρο όσο και για το κανάλι HBO αφού θα είναι η πρώτη φορά που ο σκηνοθέτης και το συγκεκριμένο κανάλι εισέρχονται στον κόσμο της Ιαπωνικής κουλτούρας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ