25/6: Sad Disco, No Profile και Delightful στο six d.o.g.s - iefimerida.gr

25/6: Sad Disco, No Profile και Delightful στο six d.o.g.s

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

To Σάββατο 25 Ιουνίου οι Sad Disco ενώνουν τις δυνάμεις τους με τους Delightful και τους No Profile στη σκηνή του six d.o.g.s. Οι No Profile είναι ένα rock συγκρότημα από την Αθήνα που ξεκίνησε να παίζει το 2004. Έκαναν τις πρώτες τους μεγάλες εμφανίσεις στο Schoolwave 2006 και 2007, και αργότερα τους είδαμε στο Rockwave festival του 2008 και στο Synch festival to 2010. Το Φεβρουάριο κυκλοφόρησαν το πρώτο τους album “High Society” με τη Sony Music και το single τους “the bitter” τους κέρδισε την υποψηφιότητα για καλύτερο πρωτοεμφανιζόμενο καλλιτέχνη στα Mad Video Music Awards 2010. Οι Delightful είναι ένα μουσικό σχήμα από την Αθήνα στο είδος της αγγλόφωνης εναλλακτικής ροκ σκηνής. Ηχογράφησαν το πρώτο τους άλμπουμ τις αρχές του 2008, με την καθοδήγηση των παραγωγών Dirk Polak και Tejo Bolten, ιδρυτικά μέλη του γνωστού ολλανδικού γκρουπ MECANO. Κυκλοφόρησε από την ανεξάρτητη ολλανδική εταιρεία “mutantjasz” . Το άλμπουμ τους ψηφίστηκε ανάμεσα στις 10 καλύτερες κυκλοφορίες του είδους για το 2008, ανάμεσα σε 70 συμμετέχοντες σε σχετικό διαγωνισμό του περιοδικού velvet (velvetmagazine.gr feb. ’09). Έχει εμφανιστεί σε όλες τις γνωστές Αθηναικές σκηνές , φεστιβάλ όπως και σε πολλές επαρχιακές πόλεις (βλ. Πάτρα, Λάρισα, Ορεστιάδα κλπ ). Τους έχουμε δει πολλές φορές δίπλα στους film, raining pleasure, bokomolech, γενικότερα με την πλειοψηφία των ελληνικών γκρούπ, αλλά και σαν opening act στους “And Also The Trees”, “Die Krupps”, “The Dandelions” ).
Οι Sad Disco (ex -NOisily), με ήχο που δεν φλυαρεί στο ελάχιστο, σε όποιο μουσικό διαγωνισμό συμμετέχουν διακρίνονται, δρoυν σαν ωρολογιακός μηχανισμός και εσείς έχετε ακριβώς 10 δευτερόλεπτα από την ώρα που θα ακούσετε την πρώτη μπότα μέχρι την ώρα που ασυναίσθητα θα χορεύετε.

six d.o.g.s: Αβραμιώτου 6-8 Μοναστηράκι Αθήνα
T: +30 210 3210510
W: http://sixdogs.gr

Έναρξη:22:00

Είσοδος Ελεύθερη

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μουσική six dogs live μουσική no profile sad disco delighful
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ