Όλα τα μυστικά του Playstation 4 - iefimerida.gr

Όλα τα μυστικά του Playstation 4

Τα μυστικά του Playstation 4 αποκαλύπτει ο βασικός κατασκευαστής του
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Sony παρουσίασε τη νέα της κονσόλα PlayStation 4 πριν από 2 μήνες, ωστόσο μέχρι πρόσφατα ένα πέπλο μυστηρίου κάλυπτε τα βασικά χαρακτηριστικά. Πρόσφατα ο επικεφαλής κατασκευαστής της κονσόλας Μαρκ Σέρνι αποκάλυψε τα μυστικά της σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Στην αποκλειστική συνέντευξη που έδωσε στο διαδικτυακό τεχνολογικό περιοδικό Gamasutra, ο Σέρνι εξηγεί όλο το σκεπτικό πίσω από το σχεδιασμό του συστήματος του νέου Playstation4

O Σέρνι περιγράφει τον σχεδιασμό του PS4 σχεδιασμό ως «PC υπεραναβαθμισμένης αρχιτεκτονικής» και σε μεγάλο βαθμό αυτό οφείλεται στα 8GB γρήγορης ενοποιημένης μνήμης GDDR5 την οποία μπορούν να μοιράζονται ο επεξεργαστής και η κάρτα γραφικών σε όσο ποσοστό θέλουν, πράγμα που μέχρι σήμερα δεν ήταν εφικτό ούτε στους επιτραπέζιους υπολογιστές.

«Πιστεύω ότι η συγκεκριμένη προσέγγιση του σχεδιασμού οδήγησε σε μια πολύ ισχυρή κονσόλα, και αναμένω προγραμματιστές να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις δυνατότητες της κάρτας γραφικών με τα παιχνίδια που θα σχεδιάσουν» τονίζει ο Σέρνι και υπολογίζει τα πρώτα παιχνίδια να εμφανιστούν μέσα σε λίγες εβδομάδες από την κυκλοφορία του PS4

Ωστόσο, ενώ η Sony δεν έχει ακόμη αποκαλύψει ακόμα επίσημα το σχεδιασμό της κονσόλας, ο Σέρνι διαβεβαιώνει το κοινό ότι στο Playstation 4 θα διορθώσουν τα λάθη του προκατόχου του. Ωστόσο με την κυκλοφορία της κονσόλας να έχει προγραμματιστεί για αυτή τη Άνοιξη, υπάρχουν ακόμα πολλά που πρέπει να γίνουν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ