Η Ντίτα φον Τίζ καβάλα σε μηχανικό ταύρο σε βιντεοκλίπ που προκαλεί επιληψία [βίντεο] - iefimerida.gr

Η Ντίτα φον Τίζ καβάλα σε μηχανικό ταύρο σε βιντεοκλίπ που προκαλεί επιληψία [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με την προειδοποίηση ότι είναι επικίνδυνο για όσους πάσχουν από φωτοευαίσθητη επιληψία ξεκινάει το βιντεοκλίπ Up in the Air των 30 seconds to Mars. Το ίδιο περίπου που προκαλεί και το καυτό cameo της 40χρονης πλέον Ντίτα φον Τιζ.

Γυρισμένο στο υπόστεγο μιας χρεοκοπημένης αεροναυτικής εταιρίας το Up in the Air, το νέο βιντεοκλίπ της μπάντας του Τζάρεντ Λέτο, είναι κατά παραπάνω από εντυπωσιακό.Καθώς επίσης και χορταστικό, αφού η διάρκειά του αγγίζει τα οχτώ λεπτά.

Αν και αυτό στο οποίο στέκονται όλοι είναι το cameo της 40χρονης βασίλισσας του burlesque που δείχνει την γκάμα των ταλέντων της καβαλώντας έναν ροζ βελουτέ μηχανικό ταύρο. Ή για την ακρίβεια κάνοντας στριπτίζ πάνω του.

Η Ντίτα φον Τίζ καβάλα σε μηχανικό ταύρο σε βιντεοκλίπ που προκαλεί επιληψία [βίντεο]  | iefimerida.gr 0

Το βίντεο περιλαμβάνει επίσης έργα τέχνης από τον Ντάμιεν Χίρστ, τον συγγραφέα του The Game, Νίλ Στράους, καλυμμένο με μέλισσες, τους πρωταθλητές γυμναστικής Τζόρνταν Γουίμπερ και Μακάϊλα Μαρόνεϊ και μια ποικιλία από άγρια ζώα που περιφέρονται, όπως ένα λύκο, ένα πύθωνα, ένα λιοντάρι και μερικές ζέβρες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ