Τι συμβαίνει στον μυστικό 5ο όροφο του μεγαλύτερου ξενοδοχείου της Πιονγιάνγκ [εικόνες] - iefimerida.gr

Τι συμβαίνει στον μυστικό 5ο όροφο του μεγαλύτερου ξενοδοχείου της Πιονγιάνγκ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επ' ευκαιρία της παρουσίας της Βόρειας Κορέας στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων παγκοσμίως, ο ιστότοπος Business Insider μας ξεναγεί μέσα από ένα φωτορεπορτάζ στο μυστηριώδη 5ο όροφο του ξενοδοχείου Yanggakdo στην Πιονγιάνγκ της Βόρειας Κορέας.

Το εν λόγω ξενοδοχείο είναι το μεγαλύτερο και το δεύτερο ψηλότερο κτίριο της χώρας. «Βλέπει» ολόκληρη την πόλη της Πιονγιάνγκ και φιλοξενεί ένα ανομολόγητο μυστικό.

Ο 5ος όροφος δεν υπάρχει καν στον πίνακα χειρισμού του ανελκυστήρα και παρ' όλο που έχει κανείς πρόσβαση μέσω της σκάλας, η είσοδος απαγορεύεται σε μη εγκεκριμένους επισκέπτες.

Ωστόσο, ο ρεπόρτερ του Business Insider κατάφερε να τρυπώσει στην απαγορευμένη ζώνη και να καταγράψει με την κάμερά του τους αλλόκοτους χώρους του.

Εικάζεται πως ο επισήμως «ανύπαρκτος» όροφος αποτελεί κέντρο επικοινωνιών, όπου μέλη του κόμματος ελέγχουν την κίνηση στους χώρους του ξενοδοχείου μέσω κοριών και κρυμμένων βιντεοκαμερών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ