Η συγκινητική ιστορία των σιαμαίων από τη Μινεσότα που ζουν τη φυσιολογική ζωή δυο 20χρονων [εικόνες και βίντεο] - iefimerida.gr

Η συγκινητική ιστορία των σιαμαίων από τη Μινεσότα που ζουν τη φυσιολογική ζωή δυο 20χρονων [εικόνες και βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αποφασισμένες να ζήσουν τη ζωή τους όπως όλα τα κορίτσια της ηλικίας τους, δηλώνουν δυο σιαμαίες αδερφές από την Μινεσότα των ΗΠΑ που τελείωσαν το Πανεπιστήμιο, οδηγούν και αθλούνται μέσα στο ίδιο σώμα.

Η 23χρονες Άμπι και η Μπρίτανι Χένσελ ετοιμάζονται μάλιστα να εργαστούν ως δασκάλες δημοτικού σχολείου.

Δεν διστάζουν μάλιστα να αστειευτούν με το γεγονός ότι θα λαμβάνουν ένα μισθό, αφού είναι «αναγκασμένες» να πηγαίνουν μαζί στη δουλειά.

Οι αδερφές έχουν δύο καρδιές, ξεχωριστά αναπνευστικά και στομάχια αλλά «μοιράζονται» το ίδιο συκώτι και το ίδιο αναπαραγωγικό σύστημα.

Εχουν μάθει από μικρή ηλικία να «συνεργάζονται» καθώς η μία ελέγχει την αριστερή και η άλλη τη τη δεξιά πλευρά του σώματός τους.

Δηλώνουν ότι συχνά διαφωνούν στο στυλ των ρούχων που προτιμούν αλλά και στα φαγητά που τους αρέσουν.

Στο ντοκιμαντέρ που παρουσίασε το BBC οι δυο κοπέλες περιγράφουν την καθημερινότητά τους ενώ η κάμερα τις ακολουθεί στις πιο προσωπικές τους στιγμές.

Η συγκινητική ιστορία των σιαμαίων από τη Μινεσότα που ζουν τη φυσιολογική ζωή δυο 20χρονων [εικόνες και βίντεο] | iefimerida.gr 0
Η συγκινητική ιστορία των σιαμαίων από τη Μινεσότα που ζουν τη φυσιολογική ζωή δυο 20χρονων [εικόνες και βίντεο] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ