Θραύση κάνει στο διαδίκτυο σεξουαλικό υπονοούμενο στον πλανήτη Άρη [εικόνα] - iefimerida.gr

Θραύση κάνει στο διαδίκτυο σεξουαλικό υπονοούμενο στον πλανήτη Άρη [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρόκειται για... σαφές μήνυμα προς τους εξωγήινους; Ή μήπως αποδεικνύεται πως ακόμη και οι μηχανές έχουν επιθυμίες; Τα τελευταία 24ωρα μία φωτογραφία από την επιφάνεια του πλανήτη Άρη προκαλεί ερωτήματα αντίστοιχης σοβαρότητας και βέβαια έχει κάνει το γύρο του κόσμου.

Στο επίκεντρο ένα από τα ρομποτικά διαστημικά οχήματα και μία φωτογραφία από τα ίχνη που άφησε στην επιφάνεια του Άρη σχηματίζοντας ένα... πέος!

Θραύση κάνει στο διαδίκτυο σεξουαλικό υπονοούμενο στον πλανήτη Άρη [εικόνα] | iefimerida.gr 0

«Διαστημικό όχημα= 800 εκ. δολάρια. Ομάδα χειρισμού= 1 δισ. δολάρια. Να ζωγραφίζεις ένα πέος στην επιφάνεια ενός άλλου πλανήτη= ανεκτίμητο», γράφτηκε στην ιστοσελίδα Reddit, από όπου ξεκίνησε αυτή η υπόθεση λαμβάνοντας γρήγορα διαστάσεις. Χαρακτηριστικό είναι πως σύμφωνα με την «Huffington Post» η ιστοσελίδα της NASA «έπεσε» εξαιτίας της «έκρηξης» στην επισκεψιμότητα που προκάλεσε αυτή τη φωτογραφία.

Άλλοι σχολίαζαν πως οι χειριστές του οχήματος το έκαναν επίτηδες για να ξεπεράσουν τη βαρεμάρα τους. Άλλοι πως απλά έδειξαν στους εξωγήινους τις... προτεραιότητες του ανθρωπίνου είδους. Και κάποιοι πάλι υπέθεσαν πως ακόμη και το ρομποτικό μηχάνημα σκέφτεται το σεξ στη μοναξιά που προκαλεί η απεραντοσύνη του διαστήματος. Η αλήθεια βέβαια είναι πως πρόκειται για κάτι που προέκυψε εντελώς τυχαία, από τις διαδρομές που κάνει το όχημα εξερευνώντας την επιφάνεια του Άρη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ