«Εγκατέλειψα το μόντελινγκ για χάρη του Θεού», δηλώνει ο Άγγελος της Βικτόρια που πλέον ζει στα βουνά [εικόνες+βίντεο] - iefimerida.gr

«Εγκατέλειψα το μόντελινγκ για χάρη του Θεού», δηλώνει ο Άγγελος της Βικτόρια που πλέον ζει στα βουνά [εικόνες+βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τους λόγους που εγκατέλειψε το μόντελινγκ την στιγμή που ήταν περιζήτητη μίλησε η 23χρονη Κάιλι Μπισούτι, πρώην Άγγελος της Βικτόρια και συγγραφέας του βιβλίου I'm No Angel-From Victoria's Secret Model to Rode Model.

«Είχα καταλήξει να αισθάνομαι σαν ένα κομμάτι κρέας. Ενώ μεγαλώνοντας πίστευα ότι τα μοντέλα αποτελούσαν τον ορισμό της ομορφιάς». Αυτό δήλωσε στην New York Post η εντυπωσιακή 23χρονη που μεγάλωσε στο Λας Βέγκας με όνειρο να γίνει σουπερμόντελ.

«Εγκατέλειψα το μόντελινγκ για χάρη του Θεού», δηλώνει ο Άγγελος της Βικτόρια που πλέον ζει στα βουνά [εικόνες+βίντεο] | iefimerida.gr 0

Μόνο που, όταν τα κατάφερε, αποφάσισε να τα παρατήσει, να έρθει ξανά σε επαφή με την χριστιανική της πίστη και να μετακομίσει με τον σύζυγό της στα βουνά της Μοντάνα. Εκεί όπου έγραψε την αυτοβιογραφία της με στόχο να μοιραστεί την εμπειρία της με τις νέες κοπέλες. Ενώ ετοιμάζει μια γραμμή ρούχων για χριστιανές όλων των μεγεθών και διαστάσεων.

«Εγκατέλειψα το μόντελινγκ για χάρη του Θεού», δηλώνει ο Άγγελος της Βικτόρια που πλέον ζει στα βουνά [εικόνες+βίντεο] | iefimerida.gr 1

Συγκεκριμένα η Μπισούτι μετακόμισε στην Νέα Υόρκη στα 15 της και γρήγορα διαπίστωσε πόσο δύσκολη ήταν η ζωή ενός μοντέλου («Η συγκάτοικος μου έκλαιγε με λυγμούς κάθε βράδυ γιατί νόμιζε ότι ήταν χοντρή. Εγώ κατέληξα να τρώω μόνο καρπούζι, ανανά και να πίνω άφθονο νερό»).

Η εντυπωσιακή της εμφάνιση έκανε τους υπεύθυνους της Victoria's Secret να την επιλέξουν το 2009 ανάμεσα σε 10.000 μοντέλα. Αλλά γρήγορα και αυτό το όνειρο έγινε εφιάλτης, με τους φωτογράφους των περιοδικών να της λένε ψέματα ότι δεν θα φανεί τίποτα στις φωτογραφήσεις και τον ατζέντη της να της ζητάει να μην αποκαλύψει ότι έχει παντρευτεί για να μην χαλάσει την εικόνα της («Πολλά από τα μοντέλα ενθαρρύνονται να μην μιλούν για τις σχέσεις τους, εκτός και αν έχουν παντρευτεί κάποιον επώνυμο, όπως η Μιράντα Κέρ τον Ορλάντο Μπλούμ»).

«Εγκατέλειψα το μόντελινγκ για χάρη του Θεού», δηλώνει ο Άγγελος της Βικτόρια που πλέον ζει στα βουνά [εικόνες+βίντεο] | iefimerida.gr 2

Εκεί που τα πράγματα έφτασαν στο απροχώρητο για την Μισούτι ήταν μετά από την φωτογράφηση της στο FHM, εικόνες από τις οποίες βλέπετε εδώ, όταν ο φωτογράφος της ζήτησε να πάρει μια ιδιαιτέρως προκλητική πόζα.

«Τότε συνειδητοποίησα ότι με πληρώνουν για να γδύνομαι και να ερεθίζω τους άντρες και όχι για να προωθώ τα ρούχα. Αισθάνθηκα σαν ένα κομμάτι κρέας. Πήγα στην κρεβατοκάμαρά μου, έπεσα στα γόνατα και άρχισα να προσεύχομαι. Την επόμενη μέρα ανακοίνωσα στον ατζέντη μου ότι σταματώ».

«Εγκατέλειψα το μόντελινγκ για χάρη του Θεού», δηλώνει ο Άγγελος της Βικτόρια που πλέον ζει στα βουνά [εικόνες+βίντεο] | iefimerida.gr 3

Κάτι που πρακτικά σήμαινε ότι η Μισούτι έχασε εκατομμύρια δολάρια καθώς διαδοχικά έφυγε από την Victoria's Secret, αρνήθηκε να ποζάρει για το Sports Illustrated και δεν δέχθηκε να συμμετάσχει στο Dancing with the stars επειδή «Δεν ήθελα να χορέψω με κανένα πέρα από τον άντρα μου».

Πλέον η Μισούτι, οχτώ κιλά βαρύτερη, μένει με τον σύζυγό της κάπου στα βουνά της Μοντάνα, φτιάχνει μόνη της σάλτσες και γλυκά του κουταλιού, δραστηριοποιείται στην τοπική εκκλησία και δηλώνει πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

«Εγκατέλειψα το μόντελινγκ για χάρη του Θεού», δηλώνει ο Άγγελος της Βικτόρια που πλέον ζει στα βουνά [εικόνες+βίντεο] | iefimerida.gr 4
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ