Νεκρό 9χρονο αγόρι που επέβαινε στο μοιραίο ρωσικό αεροπλάνο - iefimerida.gr

Νεκρό 9χρονο αγόρι που επέβαινε στο μοιραίο ρωσικό αεροπλάνο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα αγόρι εννέα ετών, θύμα της αεροπορικής καταστροφής που σημειώθηκε χθες στο Πετροζαβόντσκ της Καρελίας, υπέκυψε στα τραύματά του στο νοσοκομείο στο οποίο είχε μεταφερθεί, ανεβάζοντας σε 45 τον αριθμό των νεκρών, δήλωσε εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών.

Ο Αντον Τερέχιν ήταν μαζί με την αδελφή του Αναστάσια μεταξύ των οχτώ επιζώντων της συντριβής του Τουπόλεφ-134. Η μητέρα τους Οξάνα σκοτώθηκε στο δυστύχημα αυτό.

Οι εμπειρογνώμονες της διακρατικής επιτροπής αεροπορίας, του οργανισμού που είναι αρμόδιος για τις έρευνες όσον αφορά τα αεροπορικά δυστυχήματα στη Ρωσία, αναμένεται ν΄αρχίσουν σήμερα την αποκρυπτογράφηση των μαύρων κουτιών του αεροσκάφους για να εξακριβώσουν τα αίτια τη συντριβής.

Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Σεργκέι Ιβανόφ, τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι το δυστύχημα οφείλεται πιθανότατα σε λάθος του πιλότου, ο οποίος επιχείρησε να προσεγγίσει οπτικά το διάδρομο προσγείωσης υπό συνθήκες ομίχλης και καταρρακτώδους βροχής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΡΩΣΙΑ αεροδρόμιο αεροπλάνο δυστήχημα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ