Διαμαρτυρία «Αγανακτισμένων» στο MEGA την Παρασκευή - iefimerida.gr

Διαμαρτυρία «Αγανακτισμένων» στο MEGA την Παρασκευή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πορεία προς το κτίριο όπου στεγάζεται το τηλεοπτικό κανάλι MEGA θα κάνουν οι «Αγανακτισμένοι» την ερχόμενη Παρασκευή, με σκοπό τον αποκλεισμό του καναλιού την ΄ρα μετάδοσης του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του σταθμού.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των «Αγανακτισμένων»: «Οι κάτοικοι Αμπελοκήπων, Ερυθρού, Πολυγώνου με απόφαση που πάρθηκε τη Δευτέρα 20/6 στη 2η Λαϊκή Συνέλευση στο μετρό Πανόρμου αποφασίσαμε τη διεξαγωγή πορείας, που θα ξεκινήσει στις 6.30μμ την Παρασκευή 24/6 στο Μετρό Πανόρμου και θα καταλήξει στη Λεωφόρο Μεσογείων 117 και στο σύμπλεγμα κτιρίων στο Ερρίκος Ντυνάν όπου βρίσκεται η έδρα του Mega Channel, για να την αποκλείσουμε, πριν και κατά τη διάρκεια του κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων ενός από τους βασικότερους πυλώνες παραπληροφόρησης και τρομοκράτησης των πολιτών και των εργαζομένων της χώρας.»

Θυμίζουμε ότι οι «Αγανακτισμένοι» είχαν πραγματοποιήσει ξανά διαμαρτυρία έξω από το MEGA και στις 7/6 (βλέπε βίντεο)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ MEGA ΠΟΡΕΙΑ αποκλεισμός αγνακτισμένοι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ