Πανικός στους δρόμους του Λος Αντζελες από ένα ποδήλατο ύψους 4,4 μέτρων [βίντεο] - iefimerida.gr

Πανικός στους δρόμους του Λος Αντζελες από ένα ποδήλατο ύψους 4,4 μέτρων [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με το στόμα ανοιχτό έμειναν όσοι κυκλοφόρησαν πριν από τρεις ημέρες σε κεντρικούς δρόμους του Λος Αντζελες καθώς παρατήρησαν έναν τύπο πάνω σε ένα γιγαντιαίο ποδήλατο ύψους 4,42 μέτρων να τους κοιτάει από ψηλά σαν να ήταν μυρμήγκια.

Ο θεότρελος Ρίτσι Τρίμπλ κατασκεύασε το γιγαντιαίο ποδήλατο με το αστείο όνομα «Stoopidtall» ολομόναχος ενώ χρειάστηκε περίπου 12 ώρες.

Το Stoopidtall έχει ύψος 4,42 μέτρα και έχει περίπου 10 μέτρα αλυσίδα και αρκετά τετραγωνικά σωλήνες για τον σκελετό.

Πρόκειται φυσικά για ένα από τα μεγαλύτερα ποδήλατα στον κόσμο και, όπως δηλώνει ο κατασκευαστής του, δεν θα κυκλοφορήσει σύντομα στους δρόμους του Λος Αντζελες γιατί όσο διασκεδαστική κι αν ήταν η βόλτα, παραμένει πολύ δύσκολη και αρκετά επικίνδυνη για τον ίδιο τον οδηγό και τους υπόλοιπους ανθρώπους.

Βέβαια ο Ρίτσι δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους δεκάδες ποδηλάτες που τον συνόδευσαν στη βόλτα του, αλλά και την αστυνομία που διευκόλυνε αυτό το δύσκολο και άκρως εντυπωσιακό εγχείρημα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ