Και επίσημα... Ελβετή η Τίνα Τέρνερ - iefimerida.gr

Και επίσημα... Ελβετή η Τίνα Τέρνερ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η «γιαγιά της ροκ» Τίνα Τέρνερ απέκτησε επισήμως την ελβετική υπηκοότητα και της παραδόθηκε το κόκκινο διαβατήριό της με τον λευκό σταυρό, όπως ανέφεραν ελβετικά και διεθνή μέσα ενημέρωσης.

Τον Ιανουάριο, στα 73 χρόνια της, η Αμερικανίδα τραγουδίστρια έγινε δημότισσα του Κούσναχτ, μια κοινότητας κοντά στη Ζυρίχη όπου διαμένει τα τελευταία είκοσι χρόνια, καθώς έπρεπε να ανάψουν το «πράσινο φως» το καντόνι της Ζυρίχης και η ελβετική Ομοσπονδία.

«Είμαι πολύ ευτυχισμένη στην Ελβετία, όπου αισθάνομαι σαν στο σπίτι μου. Δεν μπορώ να φανταστώ ένα καλύτερο μέρος για να μείνω» είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στο περιοδικό, ενώ είχε επισημάνει το γεγονός ότι η νέα της πατρίδα της διασφαλίζει το δικαίωμα στην ιδιωτική ζωή.

Η τραγουδίστρια, που έχει αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας μετά την τελευταία τουρνέ της, το 2008-9, εγκαταστάθηκε στην Ελβετία το 1995 ώστε να βρίσκεται κοντά στον σύντροφό της, τον Γερμανό Έρβιν Μπαχ που είναι στέλεχος στη μουσική βιομηχανία, με τον οποίο αναμένεται να παντρευτεί μέσα στο καλοκαίρι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γάμος Ελβετία Διαβατήριο Τίνα Τέρνερ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ