Νοσηρό videogame έγινε ήδη η βομβιστική επίθεση στη Βοστώνη [βίντεο] - iefimerida.gr

Νοσηρό videogame έγινε ήδη η βομβιστική επίθεση στη Βοστώνη [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί οι πληγές στην πόλη και τους κατοίκους της Βοστώνης να μην έχουν ακόμη κλείσει, ωστόσο, αυτό δεν εμπόδισε συντελεστές γνωστής εταιρείας να σχεδιάσουν ήδη ένα άρρωστο ηλεκτρονικό παιχνίδι που διαδραματίζεται στον μαραθώνιο κατά τη διάρκεια των επιθέσεων.

Ειδικότερα ο παίκτης είναι ένας άνθρωπος που τρέχει στον μαραθώνιο και προσπαθεί να αποφύγει χύτρες που τον πλησιάζουν λίγο πριν εκραγούν. Το μακάβριο σκηνικό συμπληρώνουν κηλίδες αίματος που βρίσκονται στο δρόμο και άνθρωποι να χειροκροτούν.

Εάν ο «δρομέας» περάσει τις βόμβες εμφανίζεται ένα μήνυμα που λέει «συγχαρητήρια επέζησες από τον μαραθώνιο της Βοστώνης», ενώ σε διαφορετική περίπτωση καταλήγει ακρωτηριασμένος, ενώ στη οθόνη εμφανίζεται ένας άνδρας σε καροτσάκι (που παραπέμπει στη σοκαριστική φωτογραφία του ακρωτηριασμένου νεαρού) κι ένα μήνυμα που γράφει «την πάτησες.Θα έχεις περισσότερη τύχη τον επόμενο χρόνο».

Το παιχνίδι έχει τίτλο «Μαραθώνιος της Βοστώνης: Τρόμος στους δρόμους» και δράστης αυτής της νοσηρής έμπνευσης είναι οι συντελεστές της γνωστής και μη εξαιρετέας εταιρείας Lolokaust γνωστής για αντίστοιχα μακάβρια και προκλητικά παιχνίδια.

Παλαιότερα είχε δημιουργήσει ένα videogame που παρέπεμπε στο μακελειό του σχολείου Κόλουμπάιν απεικονίζοντας έναν νεοναζί να πυροβολεί αφροαμερικανούς και νοτιοαμερικανούς και μία δεύτερη εκδοχή που δείχνει έναν δολοφόνο να πυροβολεί στα τυφλά παιδιά μέσα σε ένα νηπιαγωγείο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ