Δις ισόβια στο 19χρονο Θεσσαλονικιό που σκότωσε με σκεπάρνι ζευγάρι ανηλίκων - iefimerida.gr

Δις ισόβια στο 19χρονο Θεσσαλονικιό που σκότωσε με σκεπάρνι ζευγάρι ανηλίκων

Δις ισόβια στον 19χρονο Θεσσαλονικιό που σκότωσε με σκερπάνι ζευγάρι ανηλίκων
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δις ισόβια και επιπλέον κάθειρξη 32 ετών επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης σε βάρος 19χρονου, ο οποίος κατηγορείτο για τη δολοφονία ζευγαριού ανηλίκων (ενός 17χρονου και μιας 16χρονης), τον Ιανουάριο του 2012, στην περιοχή Ανάληψη, στο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, τα κίνητρα του διπλού φονικού αποδίδονται σε ερωτική αντιζηλία. Ο δράστης, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, διατηρούσε παλιότερα δεσμό με τη 16χρονη Βορειοηπειρώτισσα. Αφού χώρισαν η άτυχη νεαρή σύναψε δεσμό με τον 17χρονο. Αυτό προφανώς εξόργισε τον 19χρονο ο οποίος, θολωμένος από την ερωτική αντιζηλία τους σκότωσε χτυπώντας τους με σκεπάρνι στο κεφάλι. Αυτό που προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση είναι το γεγονός ότι στη συνέχεια πέταξε τα πτώματά τους σε σκουπιδότοπο.

Ο δράστης φέρεται ότι είχε και συνεργό, ο οποίος παραπέμφθηκε να δικαστεί σε Δικαστήριο Ανηλίκων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ