Ο ισπανικός τύπος «σφάζει» την Μπαρτσελόνα: «Ηρθε το τέλος» - iefimerida.gr

Ο ισπανικός τύπος «σφάζει» την Μπαρτσελόνα: «Ηρθε το τέλος»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι ισπανικές εφημερίδες υποκλίθηκαν στους Γερμανούς λίγο μετά το διασυρμό της Μπαρτσελόνα που δέχθηκε 4 γκολ από την Μπάγερν Μονάχου.

«Μπαρτσελόνα, το τέλος του κύκλου» αναφέρει στον τίτλο της η ισπανική εφημερίδα As, ενώ η El Pais και η αθλητική Sport, κάνουν αναδρομή στην ήττα με 4-0 από την Μίλαν στον τελικό του 1994 στην Αθήνα.
«Η Μπαρτσελόνα ήθελε να επιστρέψει στο Λονδίνο, αλλά η Μπάγερν με ένα νέο 4-0 την υποχρέωσε να επιστρέψει στην Αθήνα», αναφέρει η El Pais. «Το ματς θύμιζε εκείνη τη νύχτα του '94» , ανέφερε και η Sport, η οποία μάλιστα έχει τίτλο «η πιο λυπημένη νύχτα».

«Καταστροφή στο Μόναχο είναι ο τίλος της Mundodeportivo και για «εφιάλτη» κάνει λόγο στον τίτλο της πρώτης σελίδας, η Marca.

Ο ισπανικός Τύπος δεν παραλείπει να αναφερθεί στη διαιτησία του Ούγγρου Κασάι σημειώνοντας ότι τα τρία από τα τέσσερα γκολ της Μπάγερν, ήταν αντικανονικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ