«Κόκα και αντικαταθλιπτικά είχε πάρει ο Σεργιανόπουλος τη νύχτα του φόνου», δηλώνει ο ψυχίατρός του

Η κατάθεση του καθηγητή ψυχιατρικής και προσωπικού φίλου του Νίκου Σεργιανόπουλου, Γιώργου Αλεβιζόπουλου στο δικαστήριο συγκλόνισε την κοινή γνώμη φέρνοντας στο φως καινούρια στοιχεία.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της Espresso, ο Γιώργος Αλεβιζόπουλος χαρακτήρισε τον Νίκο Σεργιανόπουλο «καλό άνθρωπο», ωστόσο όταν αναφέρθηκε στην ψυχοσύνθεσή του οι δηλώσεις του ήταν σοκαριστικές.

Ο καθηγητής ψυχιατρικής έκανε λόγο για διπολική διαταραχή, σύνδρομο καταδίωξης και στοιχεία παρανοϊκής συμπεριφοράς, ενώ επεσήμανε ότι ο Σεργιανόπουλος ήταν εξαιρετικά καχύποπτος και τρεις φορές ήρθε καμουφλαρισμένος στο γραφείο του φορώντας καμπαρντίνα και γυαλιά.

Παράλληλα η κατάθεσή του φέρνει στο φως νέα σκοτεινά στοιχεία για το αποτρόπαιο έγκλημα που στοίχισε τη ζωή στον γνωστό ηθοποιό. Όπως δήλωσε ο καθηγητής Ψυχιατρικής τη βραδιά που έγινε το έγκλημα ο Νίκος Σεργιανόπουλος είχε πάρει αντιψυχωσικά χάπια, αντικαταθλιπτικά και κοκαΐνη, ενώ τόνισε ότι έπαιρνε ναρκωτικά γιατί ήταν ο μόνος τρόπος να έχει επιθυμία για σεξ.

Στο δικαστήριο διαβάστηκαν επίσης οι καταθέσεις δύο αλλοδαπών οι οποίοι είναι σημαντικοί μάρτυρες στην υπόθεση.

(Πηγή Gossip-tv.gr)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ