Δια νόμου απαγορεύτηκαν τα προκλητικά μαγιό σε αραβικό εμιράτο - iefimerida.gr

Δια νόμου απαγορεύτηκαν τα προκλητικά μαγιό σε αραβικό εμιράτο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τέλος στα αποκαλυπτικά μαγιό βάζουν διά νόμου οι παραλίες στο Ρας αλ Καϊμάχ, το βορειότερο από τα Αραβικά Εμιράτα. Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, οι κάτοικοι της περιοχές δεν θέλουν να μοιράζονται τις ακτές με τουρίστες που δεν είναι επαρκώς ντυμένοι.

Συγκεκριμένα, οι Αρχές του βορειότερου εμιράτου των ΗΑΕ, του Ρας αλ-Κχαϊμάχ, έχουν τοποθετήσει πινακίδες σε δημόσιες παραλίες που προειδοποιούν τους λουόμενους πως κινδυνεύουν με πρόστιμα εάν φορέσουν μπικίνι που αποκαλύπτουν την κοιλιά, ή εφαρμοστά ανδρικά μαγιό.

Το Ρας αλ-Κχαϊμάχ βρίσκεται περίπου 100 χιλιόμετρα βόρεια του Ντουμπάι.

Τα επτά ημιαυτόνομα εμιράτα που αποτελούν τα ΗΑΕ φιλοξενούν μία μεγάλη ποικιλία ηθών και κοινωνικών συνηθειών, που κυμαίνονται από συντηρητικές έως φιλελεύθερες. Το Ντουμπάι για παράδειγμα ζητά «αξιοσέβαστες» ενδυμασίες αλλά σπανίως εκφέρονται παράπονα για ενδύματα όπως μπικίνι ή κοντές φούστες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ