Πούλησε το εγγόνι του μέσω Facebook! - iefimerida.gr

Πούλησε το εγγόνι του μέσω Facebook!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενας 47χρονος άνδρας στην Ινδία ξεπέρασε κάθε όριο πουλώντας το νεογέννητο εγγόνι του μέσω του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου, αφού προηγουμένως το απήγαγε.

Ο Φερόζ Χαν συνελήφθη και κατηγορείται ότι απήγαγε τον εγγονό του αμέσως μετά τον τοκετό λέγοντας στην κόρη του ότι το παιδί γεννήθηκε νεκρό.

Συνεργός του στο εγχείρημα, μια νοσοκόμα και ένας βοηθός εργαστηρίου στο μαιευτήριο, οι οποίοι δεν δίστασαν να «ανεβάσουν» αγγελία με φωτογραφίες στο Facebook για να πουλήσουν το αγοράκι.

Επιχειρηματίας από το Νέο Δελχί μάλιστα, προσέφερε 800.000 ρουπίες (14.750 δολάρια) για το βρέφος.

Η αστυνομία εισέβαλε στην κατοικία του και βρήκε το αγοράκι, το οποίο παραδόθηκε στην μητέρα του, που είναι χωρισμένη. Η νέα γυναίκα κατέθεσε μήνυση κατά του πατέρα της.

Εκτός από τον Χαν και τους δύο εργαζόμενους στο μαιευτήριο συνελήφθη ο επιχειρηματίας και ακόμα ένας άντρας που λειτούργησε ως μεσάζων στην συμφωνία.

Όλοι τους κατηγορούνται για απαγωγή και αν κριθούν ένοχοι θα τους επιβληθεί ποινή επταετής ποινή φυλάκισης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ