H Ριάνα χαλαρώνει πετάγοντας ένα σύννεφο δολάρια σε στρίπερ [βίντεο] - iefimerida.gr

H Ριάνα χαλαρώνει πετάγοντας ένα σύννεφο δολάρια σε στρίπερ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στον αγαπημένο της τρόπο χαλάρωσης -το να πηγαίνει σε strip show- επιδόθηκε η Ριάνα μετά την συναυλία της στην Ατλάντα. Αφού πρώτα έγινε αντικείμενο σχολιασμού για το γεγονός ότι πόσταρε φωτογραφία της που την δείχνει να την χτενίζουν, ενώ είναι και πάλι -εντελώς αναίτια- τοπλες.

«Τα πετάω, τα πετάω πάνω. Και μετά τα βλέπω να πέφτουν κάτω. Το λέω και πάλι. Οι στρίπερς είναι το καλύτερο χαλαρωτικό». Αυτό τουίταρε η Ριάνα στους 29,3 εκ. followers της. Ενώ ταυτόχρονα πόσταρε μια εικόνα από το εσωτερικό του Magic City Club στην Ατλάντα, που την δείχνει να πατάει πάνω σε ένα στρώμα από δολάρια τα οποία είχε μόλις πετάξει στις χορεύτριες. Όσον αφορά για τα υπόλοιπα «καμώματά» της εντός του club, αυτά μπορείτε να τα δείτε στο βιντεάκι που ανέβηκε λίγο μετά στο youtube.

H Ριάνα χαλαρώνει πετάγοντας ένα σύννεφο δολάρια σε στρίπερ [βίντεο]  | iefimerida.gr 0

Η αλήθεια είναι ότι η τραγουδίστρια -της οποίας η προσωπική περιουσία ανέρχεται σε 75 εκ. Δολάρια- είχε κάθε λόγο να χρειάζεται να χαλαρώσει.

Όχι μόνο τα πήγε καλά στην συναυλία που προηγήθηκε, αλλά είχε να αντιμετωπίσει και δεκάδες κοροϊδευτικά σχόλια για το γεγονός ότι -λίγες ώρες πριν την συναυλία- πόσταρε μια φωτογραφία της που την έδειχνε να είναι τοπλες ενώ την χτένιζαν.

H Ριάνα χαλαρώνει πετάγοντας ένα σύννεφο δολάρια σε στρίπερ [βίντεο]  | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ατλάντα ριάνα Magic City strip show
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ