Πούλησε τον νεογέννητο εγγονό του σε επιχειρηματία μέσω Facebook και συνελήφθη - iefimerida.gr

Πούλησε τον νεογέννητο εγγονό του σε επιχειρηματία μέσω Facebook και συνελήφθη

Πούλησε τον νεογέννητο εγγονό του στο Facebook και συνελήφθη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στη Βόρεια Ινδία, όπου ένας 47χρονος συνελήφθη γιατί απήγαγε τον νεογέννητο εγγονό του από την κόρη του και στη συνέχεια τον πούλησε μέσω... Facebook.

Ο Φερόζ Χαν κάτοικος Λουντιάνα στο κρατίδιο Πεντζάμπ απήγαγε τον εγγονό του αμέσως μετά τον τοκετό λέγοντας στην κόρη του ότι το παιδί γεννήθηκε νεκρό και στη συνέχεια σε συνεργασία με μια νοσοκόμα και έναν βοηθό εργαστηρίου έβαλαν αγγελία με φωτογραφίες στο Facebook για να πουλήσουν το αγοράκι.

Ο αγοραστής ήταν ένας επιχειρηματίας από το Νέο Δελχί ο οποίος προσέφερε 800.000 ρουπίες (14.750 δολάρια) για να αγοράσει το μωρό, ωστόσο η αστυνομία εισέβαλε στην οικία του και πήρε το αγοράκι, το οποίο επιστράφηκε στην μητέρα του και η γυναίκα κατέθεσε μήνυση κατά του πατέρα της.

Η αστυνομία συνέλαβε τον Χαν και τους δύο εργαζόμενους στο μαιευτήριο που συμμετείχαν στην αγοραπωλησία, καθώς και τον επιχειρηματία αλλά και έναν ακόμα άντρα που φαίνεται ότι λειτούργησε ως μεσάζων στην συμφωνία.

Οι συλληφθέντες κατηγορούνται για απαγωγή και σήμερα θα προσαχθούν ενώπιον δικαστηρίου, ενώ αν κριθούν ένοχοι θα τους επιβληθεί ποινή επταετούς κάθειρξης.

Η συγκεκριμένη υπόθεση μπορεί να είχε αίσιο τέλος, ωστόσο είναι μόλις ένα από τα αμέτρητα περιστατικά διακίνησης παιδιών στην Ινδία, αφού δεκάδες χιλιάδες παιδιά κάθε χρόνο πωλούνται είτε για να υιοθετηθούν ή για να πέσουν θύματα σεξουαλικής εκμετάλλευσης

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ