Η μεθυσμένη Ρις Γουίδερσπουν με χειροπέδες στο αστυνομικό τμήμα [βίντεο] - iefimerida.gr

Η μεθυσμένη Ρις Γουίδερσπουν με χειροπέδες στο αστυνομικό τμήμα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο που δείχνει την μεθυσμένη Ρις Γουίδερσπουν να οδηγείται με χειροπέδες στο εσωτερικό του αστυνομικού τμήματος της Ατλάντα μετά την σύλληψή της.

«Δεν είχε πρόβλημα στο να περπατήσει, αλλά της ήταν αδύνατο να μείνει ακίνητη. Οπότε δεν μπορούσαμε να βγάλουμε μια καθαρή φωτογραφία. Δεν ήταν αγενής ή δύσκολη, απλά δεν μπορούσε να σταθεί όρθια». Αυτό δήλωσε στο People αστυνομικός για να περιγράψει την κατάσταση μέθης στην οποία ήταν η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός μετά την σύλληψή της (εκείνης και του συζύγου της) για οδήγηση στην αντίθετη λωρίδα κυκλοφορίας.

Κάτι που έρχεται να επιβεβαιώσει και το συγκεκριμένο βίντεο που πόσταρε το TMZ. Ένα ακόμη καρφί στο φέρετρο της καθωσπρέπει εικόνας που παρουσίαζε ως τώρα η 37χρονη στάρ.

Πάντως η ίδια η Γουίδερσπουν έχει ήδη βγει για να ζητήσει δημόσια συγνώμη λέγοντας «Είχα προφανώς πιει ένα ποτηράκι παραπάνω. Αισθάνομαι βαθιά ντροπιασμένη για τα πράγματα που είπα». Αναφερόμενη στο περιβόητο «Ξέρεις ποια είμαι εγώ;» σχόλιο που έκανε στον αστυνομοκό που την συνέλαβε.

Ενώ ο σύζυγός της, που οδηγούσε μεθυσμένος το αυτοκίνητο, φέρεται να αισθάνεται πάρα πολύ άσχημα που έμπλεξε την Ρις σε όλη αυτή την κατάσταση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σύλληψη People TMZ Ρισ Γουίδερσπουν Ατλάντα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ