Θετικός, υπό προϋποθέσεις, για επιστροφή στην ΑΕΚ ο Δημήτρης Μελισσανίδης - iefimerida.gr

Θετικός, υπό προϋποθέσεις, για επιστροφή στην ΑΕΚ ο Δημήτρης Μελισσανίδης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οταν τα πράγματα στην ΑΕΚ δυσκολεύουν, ένα πρόσωπο έχουν όλοι στο μυαλό τους. Τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Αντιπροσωπεία οπαδών της «Ενωσης», λοιπόν συναντήθηκε χθες με τον γνωστό επιχειρηματία προκειμένου να μάθει τις προθέσεις του σχετικά με μια πιθανή νέα εμπλοκή του με την ΠΑΕ σε αυτή τη δύσκολη περίοδο.

Ο Μελισσανίδης, όπως και τις προηγούμενες φορές, δεν ήταν αρνητικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΑΕΚ, αλλά, επίσης όπως τις προηγούμενες φορές, θέτει τους δικούς του όρους ή καλύτερα προϋποθέσεις. Πράγμα απολύτως λογικό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο Μελισσανίδης κινήθηκε στην εξής λογική. Πως θέλει μια ΑΕΚ χωρίς χρέη, αλλά όχι με διαφορετικό ΑΦΜ και με δικό της γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ο «Τίγρης» εμφανίστηκε ανοικτός στο ενδεχόμενο να έχει... συμπαίκτες στη μετοχική σύνθεση και έκανε άνοιγμα προς τους Πέτρο Παππα, Πόλυ Χατζηιωάννου, Τάκη Κανελλόπουλο.

«Εννοείται πως αυτό που πρέπει να γίνει στην ομάδα είναι να μην υπάρχουν χρέη για να μπορέσουμε να κάνουμε σωστή αρχή και να πετύχουμε όσα θέλουμε σε διάστημα χρόνου», φέρεται σύμφωνα με τo gazzetta.gr να είπε ο Μελισσανίδης στους οπαδούς και να συμπλήρωσε: «Καταλαβαίνω τις σκέψεις σας για την Γ' Εθνική που σημαίνει και διαγραφή χρεών και είναι πολύ λογική για να μπουν οι σωστές βάσεις. Αυτό πρέπει να γίνει, αλλά εάν υπάρχει δυνατότητα για συμπαίκτες και σε άλλη κατηγορία εγώ πάλι είμαι εδώ. Δεν θέλω να ακούω όμως τίποτα για ΑΦΜ και άλλα τέτοια που λέγονται. Ούτε για αστείο δεν θέλω να τα ακούω. Και εάν ακουστεί τίποτα τέτοιο ότι πάει να γίνει πρώτος εγώ θα αντισταθώ σε αυτό!

Αυτό που θέλω εγώ όμως είναι να βρεθούν και συμπαίκτες στην προσπάθεια αυτή, ακόμα και στην Γ' Εθνική. Και αυτό διότι θα πρέπει παράλληλα με το γεγονός ότι θα είμαστε στην Γ' Εθνική και ενώ θα ανεβαίνουμε τις κατηγορίες την ίδια ώρα θα πρέπει να δημιουργήσουμε γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Δεν είμαι σε θέση αυτήν την περίοδο να τρέχω μόνος μου για όλα αυτά. Ξέρετε καλά και για τις επιχειρηματικές μου δραστηριότητες. Χρειάζονται και άλλοι να βοηθήσουν και να πάμε όλοι μαζί για να γίνουν αυτά. Σε ότι αφορά στους συμπαίκτες εννοώ και τον Παππά αλλά και τον Πόλυ Χατζηιώαννου και ακόμα με τον Κανελλόπουλο δεν έχω πρόβλημα να μιλήσω. Με όλους αυτούς μπορώ να κάτσω στο ίδιο τραπέζι και να τους εξηγήσω το τι πρέπει να κάνουμε. Αυτό δεν σημαίνει πως θα είναι όλοι αυτοί μαζί ούτε να γίνουν όλοι συμπαίκτες. Χρειαζόμαστε σίγουρα και άλλους συμπαίκτες.

Το θέμα του γηπέδου είναι όλα τα... λεφτά. Αυτό πρέπει να είναι το πρώτο μας μέλημα. Να κάνουμε το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Εάν εγώ για παράδειγμα ασχοληθώ η ομάδα για μένα θα πρέπει να πάει στην Ριζούπολη, να παίξει τρία χρόνια και την ίδια ώρα που θα δίνουμε το πρώτο ματς στην Γ' Εθνική και που θα μπούμε εμείς μέσα, θα πρέπει να υπάρχουν μπουλντόζες για να χτίζουν το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Εγώ άμα θέλετε μάλιστα σε 5-6 μήνες σας φτιάχνω και ένα γήπεδο με πλαστικό χλοοτάπητα και προκάτ κερκίδες. Δεν είναι αυτό το θέμα μας. Το θέμα μας είναι να προχωρήσουμε και να κάνουμε γήπεδο στη Φιλαδέλφεια, την ίδια ώρα που θα ανεβαίνουμε κατηγορίες».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ