Για οργασμούς διάρκειας 9 ωρών μίλησε μεθυσμένη νικήτρια Οσκαρ στον αέρα [βίντεο] - iefimerida.gr

Για οργασμούς διάρκειας 9 ωρών μίλησε μεθυσμένη νικήτρια Οσκαρ στον αέρα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα πλαίσια του promotion της νέας της ταινίας με τίτλο The Big Wedding η Ντάιαν Κίτον βρέθηκε στο πλατό του The Ellen Show. Εκεί που, επηρεασμένη από το κόκκινο κρασί που έπινε, μίλησε για την εμπειρία της με το ταντρικό σεξ.

«Θέλεις να σου εξηγήσω τι είναι το ταντρικό σεξ; Είναι αυτό που κάνεις έρωτα για πάρα πολύ ώρα και μετά σου έρχεται ένας οργασμός που διαρκεί 9 ώρες. Είναι γελοίο. Και τρελαίνομαι και μόνο που το σκέφτομαι. Είμαι απλά χαρούμενη που τελείωσαν τα γυρίσματα». Αυτό δήλωσε η πάλαι ποτέ μούσα του Γούντι Αλεν στην Ελεν ντε Τζένερις. Εξηγώντας το ενδιαφέρον του χαρακτήρα της στην ταινία στη συγκεκριμένη αρχαία πρακτική.

Προσθέτοντας: «Αισθάνομαι τόσο περίεργα. Πρέπει να ηρεμήσω. Και το κρασί που μου δίνεις δεν με βοηθάει. Νομίζω ότι πρέπει να σταματήσω γιατί δεν ξέρω τι λέω. Εχω καταστρέψει τη ζωή μου αυτή τη στιγμή».

Στα πλαίσια της ίδιας συνέντευξης η Κίτον μίλησε για το πόσο της αρέσει να φιλάει τον Ρόμπερτ ντε Νίρο και τους άντρες γενικότερα. Ενώ επίσης παραδέχθηκε πως φυσικά και την ενδιαφέρει να παντρευτεί, αλλά κανείς δεν της έχει κάνει πρόταση μέχρι τώρα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ